Andreea Marin, reacţii bizare după ce a aflat că a fost înlocuită cu Lavinia

Ştefan Bănică şi Andreea Marin au divorţat la începutul acestui an, după şapte ani de căsnicie, iar toată opinia publică a fost luată prin surprindere de acest anunţ.

Acum, la mai bine de jumătate de an de la divorţ, cei doi au pornit un război care pare a fi pe viaţă şi pe moarte, din cauza faptului că Ştefan Bănică a anunţat că are o relaţie cu Lavinia Pârva.

Chiar dacă abia acum Ştefan Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia, căsincia dintre el şi Andreea Marin a fost zdruncinată de un scandal imens care a avut loc în luna septembrie a anului 2011. Atunci, Lavinia Pârva a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra pe strada pe care are un apartament şi Ştefan Bănică, loc în care cei doi artişti au petrecut aproximativ trei ore.

„Îmi pare rău că sunt nevoită să fac precizări referitoare la un subiect pe care îl consider o fabulaţie. Am fost în Dorobanţi şi am fost asaltată de paparazzii, care m-au întrebat ce caut la Ştefan Bănică acasă. Eu nu am ştiut până atunci că familia Bănică deţine un imobil în acel bloc.

A fost o coincidenţă care a fost speculată într-un mod regretabil“, a spus atunci Lavinia.

La acea vreme, atât Andreea Marin, cât şi Ştefan Bănică au afirmat că între artist şi cântăreaţă nu există nicio relaţie, însă acum au apărut noi fotografii cu Bănică şi Lavinia, chiar mai mult, artistul a recunoscut că are o relaţie cu aceasta. „Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Mulţumesc!“, a spus săptămâna trecută, pentru Mediafax, Ştefan Bănică.

După ce Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia, Andreea Marin şi-a schimbat radical discursul despre fostul ei soţ, lansând atacuri fără precent la adresa lui Ştefan.
Invitată la emisiunea lui Teo de la Kanal D, fosta „Zână a surprizelor“ a spus că infidelitatea nu este motiv de divorţ, dar agresiunea este.

„Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divoţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele: răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu. Aş suporta eu sau tu ca fiica mea sau a ta să ia o palmă pentru că a văzut că mama ei a suportat asta? Ei bine, nu“, i-a spus Andreea Marin lui Teo.



Aceste atacuri ale Andreei Marin au venit în momentul în care a realizat că tot ceea ce presa scrisese în anul 2011 este adevărat. Cu toate acestea, Ştefan Bănică neagă în continuare că ar avea o relaţie cu Lavinia încă de acum doi ani de zile.

„Despre faptul că se speculează că am o relaţie cu Lavinia din 2011, e copilăreşte să crezi că Lavinia ne-a despărţit pe mine şi pe Andreea.

Aşa cum e absurd să crezi că Andreea m-a despărţit de mama băiatului meu. Credeţi că ne descoperea cineva acum o săptămână plimbându-te în parc dacă ne ascundeam atât de bine? Noi am mai ieşit în public. În orice caz, relaţia a început la luni bune după divorţ“, a spus Ştefan Bănică la emisiunea „La Măruţă“.

Este posibil ca pe Andreea Marin să o fi deranjat şi materialele apărute în presă în care s-a scris destul de des că Lavinia este sosia ei, deoarece seamănă foarte mult una cu alta.

Pe lângă atacurile pe care le-a pornit împotriva fostului ei soţ, Andreea Marin a lăsat asistenţa cu gura căscată la Sibiu, când a participat la Media Music Awards. Evenimentul desfăşurat pe 19 septembrie a fost unul la care au luat parte mai multe vedete din România, însă fosta „Zână a Surprizelor“ a atras toate privirile : Andreea Marin a ajuns în Piaţa Mare din Sibiu îmbrăcată în rochie de mireasă.

„Este o interpretare a unei rochii de mireasă.
Este vorba de un parteneriat cu o firmă care produce şi promovează rochii de mireasă. Rochia aceasta a fost făcută special pentru un eveniment de genul Media Music Awards. Am îmbrăcat rochia de mireasă o singură dată în viaţă, la 18 ani. Nu mai e o provocare pentru mine rochia de mireasă. Tuncay nu a zis nimic când m-a văzut, a rămas fără cuvinte. Cu Ştefan nu am purtat rochie de mireasă, ci una elegantă“
, a spus Andreea Marin la Kanal D.

24 Septembrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALI pe 9 Oct 2013, 10:59
    .....

    Nu inteleg de ce multi oameni o catalogheaza pe Andreea Marin ca fiind o persoana falsa. NU ESTE DELOC ASA. Este o femeie sincera,educata si inteligenta, ea are ceva de spus si este un model feminin. Puterea ei de care da dovada in multe lucruri ar trebui sa fie un exemplu pozitiv pentru toate femeile. Sau ne-am obisnuit prea mult cu pitipoancele de la televizor care fac orice sa atraga atentia? ...

    0
    0

  • spataru doina pe 25 Sep 2013, 14:13
    soldoveanca fara caracter

    cine esti tu sa judeci? fiecare are parti bune si rele ca fiecare om. sau esti gelos/oasa?

    0
    1

  • Marton pe 25 Sep 2013, 08:52
    soldoveanca fara caracter

    Da-te dreaq nesimtita obraznica ce esti! Cand ai mintit, imediat dupa divort, sau acum, cand fabulezi? Este limpede de ce Banica jr nu te-a mai vrut si s-a combinat cu alta femeie. Altul nu te-ar fi suportat nici trei zile, falsa si fara carac ter cum esti! In tot cazul, juniorul, spre deosebire de tine, stie sa se poarte in societate, catza ordinare ce esti!

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod