Andreea Marin, în ciuda divorţului, vrea să rămână în centrul atenţiei

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au format un cuplu timp de 7 ani, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni au anunţat că divorţează. Imediat după dezvăluirea informaţiei, cei doi au plecat în vacanţă în Dubai, alături de mama artistului şi de Violeta, fiica Andreei şi a lui Ştefan.

Iniţial, presa de scandal din România a speculat că Andreea Marin şi Ştefan Bănică vor sta în Dubai până la începutul lunii februarie, însă această informaţie s-a dovedit a fi falsă, cei doi soţi revenind în ţară pe 18 ianuarie (Ştefan) şi pe 19 ianuarie (Andreea), la doar o săptămână după ce au plecat.

Jurnaliştii de la tabloide şi de la emisiunile de divertismentau aflat, prin diferite mijloace, ora la care Ştefan Bănică va ajunge în ţară. Astfel, artistul a fost aşteptat la aeroport de aproape toată presa din România. Întrebat de un reporter unde este Andreea Marin, Bănică a răspuns interogativ şi cu un deget ridicat în sus: „Unde este Andreea? Aceasta este întrebarea“. Apoi, artistul a continuat pe acelaşi ton arogant. „Mă bucur că sunteţi aşa de mulţi. Mi-ar plăcea să fiţi la fel de mulţi şi la concerte şi acţiuni caritabile. Dar văd că vă interesază mai mult divorţurile şi înmormântările. Sunt convins că aţi citit, ca nişte profesionişti ce sunteţi, mesajul postat de noi. Scria acolo că nu dăm interviuri despre asta“, au fost ultimele declaraţii pe care Ştefan Bănică le-a făcut.

Andreea Marin a revenit în ţară la doar o zi după Ştefan Bănică şi, culmea, presa a ştiut din nou ora la care aterizează avionul în care se afla vedeta. Andreea Marin ar fi putut părăsi aeroportul la fel ca Ştefan Bănică, spunându-le jurnaliştilor că nu are ce să comenteze despre divorţ, însă vedeta a ales altă abordare, în urma căreia nu a făcut decât să ţină din nou prima pagină a ziarelor.

„Zâna“ a ieşit din aeroport cu o maşină care a aşteptat-o chiar pe pista de aterizare şi a fost însoţită de mai multe gărzi de corp care au avut grijă ca vedeta şi fiica sa să nu fie fotografiate.

Se pare că vedeta a plătit în jur de 1.000 de euro pentru a închiria salonul VIP al aeroportului şi pentru a fi înconjurtă de bodyguarzi. „Nu a fost aşteptată de maşină pe pistă, cum s-a zvonit. Aşa ceva este imposibil, pentru că accesul autoturismelor pe pistă este strict interzis. Andreea Marin a fost luată cu microbuzul aeroportului şi dusă la salonul oficial pe care l-a închiriat pentru o oră. De acolo a plecat cu maşina personală“, a spus Valentin Iordache, purtătorulul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă.

În drumul spre casă, şoferul maşinii de teren a condus chiar şi cu 150 de kilometri pe oră şi a trecut şi pe culoarea roşie a semaforului, încercând să scape de echipele de fotografi de pe urmele lor.

Duminică dimineaţă, când cei doi soţi erau în ţară, pe conturile lor de Facebook a apărut un nou comunicat de presă, în care Andreea Marin spune că a fost urmărită de paparazzi şi a fost de două ori la un pas de accident. După cum a povestit evenimentul, parcă Andreea Marin ar fi vrut să facă o comparaţie între ce a păţit ea şi moartea prinţesei Diana.



Iată mesajul transmis de Andreea Marin şi Ştefan Bănică:

„Suntem impreuna in fata dvs, desi nu aveam intentia unei noi declaratii pe tema vietii noastre private, de data aceasta in calitate de parinti, dupa incidentul de aseara care ne obliga sa facem acest gest.

Am hotarat amandoi ca la intoarcerea in tara sa ii asiguram protectia fetitei noastre, pentru ca un copil de 5 ani nu stie si nu trebuie sa faca fata presiunilor mass-mediei agresive, dornice nu de informatie, ci de senzational, care in cazul nostru nici macar nu exista.

Am parasit aeroportul intr-o masina privata, dar pe parcursul intregului drum catre casa am fost hartuite de paparazzi care ne-au urmarit in mod agresiv, ne-au pus de 2 ori in situatia de a fi la un pas de accident, soferul nostru a facut cu greu fata blocajelor cand o masina apartinand unei emisiuni de can-can dintr-o televiziune privata a franat brusc in fata automobilului nostru pentru a ne face sa ne oprim impotriva vointei noastre , iar celelalte masini, aproximativ 10 la numar, care ne urmareau ne-au inconjurat pentru a ne filma si fotografia, netinand cont ca in vizorul lor se afla un copil de 5 ani inspaimantat de ceea ce i se intampla.

La intrarea in garajul casei, agresivitatea fotoreporterilor a depasit orice limita ce putea fi scuzata de "interesul profesional".

Ce trebuie sa se intample ca sa intelegeti ca ati mers prea departe, pana unde va doriti sa ajungeti?! Cat e de dificil de inteles ca exista si oameni care stiu sa isi rezolve problemele in mod civilizat si nu isi doresc sa isi transforme viata intr-o telenovela, nu vor sa isi spele rufele in public, participand la tabloidizarea Romaniei? Cat trebuie sa suporte copiii nostri pentru a satisface curiozitatea Dvs maladiva si interesele Dvs pur comerciale? Care e limita dincolo de care e cazul sa realizati ca puneti in pericol vietile unor oameni si acesta numai jurnalism nu se poate numi?

Vrem sa fim cat se poate de clari in mesajul nostru: pentru oamenii de bun simt si care ne urmaresc cu interes de ani buni, declaratia noastra a fost de ajuns. Au inteles , au apreciat, au salutat discretia noastra si faptul ca stim sa mergem impreuna umar langa umar in continuare si sa ne protejam copiii.

Pentru cei ce nu ne respecta, nu poate exista respect din partea noastra. Pentru cei carora nu le pasa de suferinta provocata copiilor nostri pentru o miza atat de meschina, nu exista intelegere din partea noastra. Nu avem datoria de a ne explica deciziile de viata personala mai mult decat am facut-o deja si nici nu o vom face. Dar nu vom sta cu bratele incrucisate fata de cei care ne hartuiesc si ne incalca drepturile, noua sau familiei , mai ales copiilor nostri.

Vom actiona ferm, cu dovezi, pe care le avem deja.
Va rugam sa chibzuiti cat se poate de bine si sa va asumati fiecare gest de acest fel pe care il veti face de acum incolo.

Facem apel la patronii trusturilor media care sunt, negresit, constienti de gravitatea faptelor angajatilor si care sunt parinti la randul lor, astfel incat pot face un exercitiu de imaginatie punandu-si pentru o clipa proprii copii in locul copiilor nostri. Multumim pentru intelegere acelora dintre Dvs care nu uita sa fie oameni, inainte de toate.

Andreea si Stefan Banica“


Gurile rele spun însă că Andreea Marin doreşte să profite din plin de pe urma divorţului, pentru a ţine din nou prima pagină a tabloidelor şi pentru a se vorbi despre ea în emisiunile de scandal. Unele persoane merg chiar mai departe şi fac o comparaţie între ea şi Jojo. Diferenţa dintre cele două vedete este foarte mare, despre divorţul Cătălinei Grama (Jojo) apărând informaţii în presă la câteva luni după ce aceasta s-a despărţit de soţul ei, pe când Andreea Marin a anunţat pe Facebook că urmează să divorţeze de Ştefan Bănică. „Dacă vroia discreţie, făcea precum Jojo, divorţa şi nu spunea nimănui. Aşa îţi protejezi familia, nu dând comunicate de presă pe Facebook“, au spus unii cârcotaşi.

22 Ianuarie 2013
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • onyx pe 24 Ian 2013, 22:18
    Pentru ţaţa Elena de pe marginea intenetului!

    Draga Elena, dar se pare că ţi-au murit lăudătorii şi te comporţi ca un balon pe cale să se spargă, fără a şti cine l-a umflat... Că tot eşti "cadru universitar", ia mai lasă atitudinea asta de fosilă comunistă atotştiutoare şi ieşi mai repede la pensie! Fă-ţi milă şi oferă postul uni academicean, căruia îi plâng copii de foame la bloc...fără a trage "sfori" pentru vreun nepot. Şi dacă tot ai chef să te apuci de scris cărţi, îţi recomand o temă: istoria prostiei pe net. În panteonul idioţilor de pe "eva.ro & all" ţi-ai ocupat un loc de cinste. Felicitări! Cât despre divorţul controversat al A(ei).M. nu am nici un "feeling" .... mă întreb oare câţi copii se gândesc la o coajă de pâine în timp ce prostimea îşi dă cu părerea pe asemenea teme de kkt şi aruncă banii pe tabloide de dragul acestora?

    4
    1

  • miruna pe 23 Ian 2013, 01:28
    gossip

    F interesant este faptul ca Andreea Marin vrea sa divorteze, dar semneaza in continuare declaratii de presa si in numele sotului. Este cumva puratoarea lui de cuvant? Stefan Banica, nu ca i-as lua apararea, nu are propria lui parere? Andreea Marin gandeste, scrie si actioneaza in numele sotului in continuare dupa bunul plac sau in virtutea intertiei. Sau se inteleg ei acum la divort mai bine decat in casnicie, facand front comun presei de scandal:)

    4
    4

  • Dan pe 22 Ian 2013, 16:18
    Nu cred ca scapa de atentie nicicum.

    Nu sunt de acord deloc cu "carcotasii" care zic ca trebuia sa divorteze in secret si sa astepte. Indiferent daca anunta inainte sau dupa, tot era haituita de paparazzi in momentul in care aflau. Aceste animale abia asteapta o fotografieze cand nu zambeste ca apoi sa dea titlu mare "Andreea, distrusa de divort!" In Romania, scuza unor paparazzi de genul "Fac mizeria asta ca sa dau de mancare la copii" este mai rezonabila ca in tari mai bogate, dar tot este nevoie si de obraz gros si de lipsa coloanei verticale pentru a fi paparazzi.

    4
    1

  • Elena pe 22 Ian 2013, 10:35
    Sunt cadru universitar......

    ...., predau o specialitate, care este inclusa in "stilul stiintific", deci, fara metafore, cuvinte figurate si..."batut campii cu gratie" ca sa ma creada fraierii. Previziuni astrale nu voi face, la pensie, dar, cand vei gasi pe piata carti, in care se simte spiritul vindicativ al meu, ca "Reprezentanta a laturii feminine a Creatiei Divine", atunci sa stii ca sunt eu, "Elena" de la "www.eva.ro. " & all. Si acum, si cand, in curand, ma voi pensiona, eu si barbatul meu, n-am avut si nu avem in Catedra&in universul nostru, oameni de varsta noastra, care mai sunt..."cei DOI, din start; de la Altar" ( ma refer la sentimente si atitudine, in timp)! "Ploua" cu "divortati" si, mai rau, "cupluri in !" Ca sa te intalnesti cu acestia - intr-o vizita, la o petrecere, la un Revelion - e tare greu, intrucat nu ne simtim bine - nici ei, nici noi - , cata vreme se vede ca, la noi, s-a intamplat, asa a vrut Dumnezu, asta a fost sansa / soarta noastra, ca, si dupa 42 de ani, sa fie totul OK ! Si atunci, ce sa discuti? Cum sa-ti declini implinirea, daca in jur ai numai nefericite si falseturi? De-asta mi-e foc! Priviti in jurul vostru: nu vedetele, ci oamenii obisnuiti( rude, vecini, prieteni, amici, cunostinte s.a.) si imi veti da dreptate! Institutia casatoriei este demolata, iar cei care mai sunt impreuna, marea majoritate au doar un act, o verigheta pe mana, si copii. Restul este "istorie"!!! .....Scuze! Am uitat de...."avere"! Of ! .

    6
    5

  • Elena pe 22 Ian 2013, 10:18
    @Mircea, nu m-ai inteles!

    @Mircea, n-ai dreptate, cata vreme, si tu, te afli AICI si ...."dai sfaturi", dar, crede-ma, de ani de zile si fffff. multa lume a constatat ca A.M.era / este "un monument de grandomanie si falset; de simulare si fatarnicie" etc. Eu, de fiecare data am aparat-o, cand era pe post de "ZANA", spunand ca "asa e rolul ei la aceasta emisiune; fff. bine ca mai lacrimeaza; inseamna ca are o EMPATIE de invidiat." Mai apoi, am aparat-o cand a tot scris pe NET ca e bolnava; ca se trateaza; ca .... Un singur lucru insa ma doare - si ma doare, in general, pentru toate femeile strasnice din toate p.d.v. cum era, si A.M., si anum e faptul ca " Femeia superbisima poseda ARTA de a-si uni destinul exact cu cine nu trebuie ! " Am mai scris si voi scrie: A..M. aflase deja trecutul sexual si istoria comportarii Juniorului in cuib, dar sora mea, imbolnavita din iubire pentru o Bestie, n-a stiut NIMIC, NIMIC, NIMIC si Fustangiul, caz patologic, aducea amanta in dormitrorul lor.A/.M. e vinovata de ce i se intampla; sora mea, la 3 m sub pamant, este NEVINOVATA ! A.M. a stiut; era "lasat" de rivala ei - Raduleasca - ; se tot scria ca este un tip cupid patologic s.a.m.d.! Si ea...... a perseverat! S-a dus cu el la ALTAR ! Of!

    6
    4

  • mira86 pe 22 Ian 2013, 09:13
    Asta se cheama hartuire

    Ma indoiesc ca isi doreste sa vada cum, un copil nevinovat plange din cauza ca parintii lui nu au pic de intimitate, ca ar fi in stare astia sa le bage camera de filmat si in buda. Nici un parinte sanatos nu vrea sa-si vada copii suferind, ca sa nu mai vorbesc cate accidente pot fi provocate de nesimtitii astia cu aparatele lor de fotografiat, care nu mai au nici o limita, nici un bun simt. Chiar credeti ca vreo unul din ei si-ar pune viata proprie si pe cea a copiilor in pericol pt putina publicitate, pe care o pot avea oricand gratis?

    9
    3

  • MIrcea pe 22 Ian 2013, 05:31
    pt Elena cu feeling-uri

    Elena, daca tot esti tu asa o persoana deosebita care simte adevarul despre oameni, mergi draguta si prezinta horoscopul...nu lasa bunatate de "simt" sa se prapadeasca. Lasa sfaturile, oamenii de bun simt nu dau sfaturi si nu isi dau cu parerea despre alegerile pe care le fac altii in viata. "Sunt femeie si ar trebui s-o apar, dar nu pot, pentru ca e vinovata pana la Dumnzeu, intrucat nu trebuia sa se marite cu....JUNIORUL" Pe bune? Vinovata, de ce? Pentru ca asa spui tu? Vezi sa nu te otravesti cand te musti de limba.

    6
    3

  • Mona pe 22 Ian 2013, 01:47
    Acest divort

    Oameni buni, divorturile sunt problemele majore din tara asta? Din nou adevaratele probleme cu care se confrunta romanii si toti din tara sunt umbrite de ,,divorturi,, Si ce daca divorteaza? cu ce se schimba viata omului de rand in urma divortului? va avea mai multi bani sa plateasca taxele,medicamentele? Ce ar fi sa ne concentram asupra adevaratelor probleme, si sa incercam sa nu mai bagam in seama pe cei care nu isi fac griji pentru noi.

    14
    0

  • Elena pe 22 Ian 2013, 01:23
    Mereu am avut un feeling.....

    ....vizavi de aceasta Andreea Marin, care - totdeauna - , am simtit-o de un FALSET si de o FATADA spectaculoase, lucrate cu arta, ca ignoranta nu este. Sunt femeie si ar trebui s-o apar, dar nu pot, pentru ca e vinovata pana la Dumnzeu, intrucat nu trebuia sa se marite cu....JUNIORUL, care, mai ales atunci, era nedefinit: nu stia daca e...actor sau cantautor ! Si nici acum nu e prea clar ! Daca voia un copil, era de preferat sa-l zamisleasca, si ea, cu un tip ca lumea, cum se poarta acum, dar sa nu-l ia pe unul lasat, chiar de rivala ei; unul recunoscut de fustangiu; unul cu state vechi de bataus s.a.m.d. Daca Andreea a scris pe Facebook asa ceva, este iarasi vinovata! Cinste lui JOJO ca ne-a ascuns drama ei! Din toata mascarada asta, ma doare sufletul de bietii copilasi. Ce-o mai zice, si Radu, fiul lui Banica jr., cand o intelege ca ta-sau a dat-o-n bara, si de data asta??? Ce-o mai zice, si Camelia, mama lui Raducu??? Ce-o mai jubila, si Raduleasca!!! Of, of, of! Au innebunit cu totii!

    7
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod