Andreea Marin, acuzată de Ştefan Bănică că l-a înșelat cu medicul turc

Deși s-au despărțit în condiții civilizate, Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au ajuns în situația de a porni un conflict. Cântărețul a atacat-o pe fosta lui soție, dând de înțeles că relația ei cu turcul Tuncay Ozturk ar fi început pe când ei încă erau căsătoriți. "Zâna" nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat imediat replica.
Vedeta i-a răspuns fostului soț după ce acesta a făcut o declarație prin care lăsa să se înţeleagă că este posibil ca Andreea Marin să fi început relaţia cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk încă din timpul căsătoriei lor. "Din momentul în care am divorţat, fosta mea sotie e liberă să facă tot ce vrea, ca şi mine de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie a trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar şi pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta", a spus artistul.

Luni, la emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, Andreea a spus că relaţia sa cu Tuncay a început acum trei luni, în condițiile în care divorţul de Ştefan Bănică a avut loc acum cinci luni, şi s-a declarat deranjată de comentariile fostului său soţ.
 "M-a surprins că Stefan a făcut o speculaţie pe tema relaţiei mele, că ar fi început în timpul căsniciei. Şi despre el s-au spus multe şi eu nu am fost altfel decât alături de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui, până la capăt", a spus "Zâna". 
Ea a precizat că relația cu Tuncay a început acum două-trei luni, dar a devenit mai serioasă în urmă cu o lună.
 
Andreea Marin a mai spus că în această vară vrea să o ducă pe fiica ei într-o vacanță în Turcia, dar pentru acest lucru, are nevoie de acordul scris al tatălui. Ea a îndeplinit formalităţile necesare, însă Ştefan Bănică întârzie să-i dea un răspuns. "Vreau să merg doar eu cu ea. Am nevoie de un timp, doar noi două. Vrem să mergem în Turcia, dar doar noi două. Dar încă aştept acordul lui Ştefan. Ştie că vrea să mergem, dar deocamdată nu primesc acordul.
I-am spus în repetate rânduri, e o problemă de perceptie, dar sper să rezolvam problema"
, a spus vedeta în emisiunea lui Măruță.
 
Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în ianuarie 2006, în Statele Unite, după o relaţie de peste doi ani. Pe 15 decembrie 2007 s-a născut fiica lor Violeta. În luna ianuarie a acestui an, cei doi au anunțat că divorțează și au plecat împreună într-o vacanță la Dubai. 
După întoarcerea în țară, ei au acuzat presiunea mediatică la care au fost supuși și au avut o poziție comună în privința deciziei de a pune punct mariajului lor. Andreea și Ștefan au vorbit cu respect unul despre celălalt și au dat asigurări că, din dragoste pentru fetița lor, vor rămâne în relații civilizate.

Zvonul că "Zâna" are o relație cu medicul fizioterapeut de la clinica Acibadem din Istanbul, unde ea s-a recuperat după operația suferită la coloană, a apărut în această primăvară.
În cele din urmă, Andreea Marin a confirmat că iubește din nou. "Nu pot trăi după speculaţiile unora şi altora. Cert e că suntem prieteni la acest moment, însă îmi doresc foarte mult şi ne dorim amândoi ca această prietenie să evolueze frumos. Suntem doi oameni care au găsit puncte comune şi în profesie şi în viaţa de zi cu zi. Aşa că lăsăm viaţa să meargă înainte şi să ne surprindă frumos", a declarat ea pentru Acasă TV.
 
 

Andreea Marin (38 de ani) și Tuncay Ozturk (26 de ani) se cunosc de peste doi ani, de când vedeta a devenit pacienta clinicii Acibadem. Confirmarea relației lor a survenit pe 27 mai, când ei au fost fotografiaţi împreună, la cumpărături, de paparazzi de la Wowbiz, într-un supermarket din cartierul bucureştean Pipera. A doua zi, ei mers la Bistriţa, acolo unde vedeta şi-a susţinut proiectul "Şcoala mamelor", un program care încearcă să prevină violenţa în familie. 
 
Întrebată de jurnaliști dacă e fericită acum, Andreea a răspuns sugestiv: "Sunt fericită, dar nu în noua conjunctură din viaţa mea, fiindcă pentru mine nu e nouă, e nouă doar pentru voi."
 
"Atacul" lui Ștefan Bănică la adresa ei este o premieră, după ce ei au avut grijă să păstreze o relație amiabilă în spațiul public și după ce au făcut front comun, acuzând agresiunea la care au fost supuși de presa de scandal.
Pe de altă parte, tot o premieră este și faptul că Ștefan Bănică Junior se plânge că a fost înșelat. 


Foto: Mediafax / wowbiz.ro

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iunie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DANI pe 5 Iun 2013, 15:26
    ZANA NOASTRA DRAGA

    "Sunt fericită, dar nu în noua conjunctură din viaţa mea, fiindcă pentru mine nu e nouă, e nouă doar pentru voi." ACESTE VORBE ALE EI AU I-AU DAT IDEEA LUI FANICA CUM CA L-AR FI INSELAT DE-ASTA VARA, INSA SE STIE CA EA ERA FIDELA SI EL CALCA OE BEC IN M0D CONSTANT. Totusi, zana a vrut sa ne zica prin vorbele acelea ca e ceva vreme de cand se stiu si ca nu s-a ''cuplat'' cu el hodoronc-tronc. Acum ca a raspuns si ea speculatiei lui, cred ca e clar. EU SPER SA LE FIE BINE PE TERMEN LUNG. EU CRED CA LA ZANA NU CONTEAZA VARSTA, CRED CA E PROASPATA SI CURATA SUFLETESTE,. IAR CA ''AMBALAJ'' STIE SA FACA O MAGIE SA SE MENTINA TANARA (a se vedea gimnastica, sport , dieta etc.). ce nu face o zana daca vrea??

    2
    0

  • tiberiu pe 4 Iun 2013, 16:34
    nu ii mai tot spuneti moldovencei ZANA

    Pentru ce o tot numiti pe moldoveanca asta insipida ZANA? E o femeie obisnuita din carne si oase ca noi toti, nu a facut nimic iesit din comun, mai mult decat altele, adica de a se intinde cu mai multi ca sa patrunda in lumea TV-ului, acolo unde toate ingamfatele si neavenitele isi gasesc locul dupa intinsaturi prin paturile unuia si altuia. Parca sunteti prosti cu totii. Auzi... ZANA. Voi stiti ce semnifica acest cuvant? Uitati-va in Dex. Ce tara de prosti. Si prostia incepe de sus, de la manipulare.

    4
    11

  • adriana pe 4 Iun 2013, 16:15
    Andreea si Stefan

    Cred ca nici lui nu-i vine sa creada ceea ce i se intampla. Era obisnuit sa marcheze doar el. Imi sunt tare simpatici amnadoi. Dar cand Stefan se intalnea cu Lavinia nu era oare tot casatorit cu Andreea? Nu dau sanse pe termen foarte lung nici relatiei Andreei cu barbatul turc.Dar ....daca ea simte ca o ajuta sa treaca mai repede peste shocul divortului ....e OK.

    13
    1

  • Ada pe 4 Iun 2013, 15:56
    Moldoveanca la atac!

    Era de asteptat ca, dupa impartirea aceluiasi barbat, cealalta modoveanca 'celebra' sa o imite pe prima si in relatia cu juniorii ! Cum sa ramana asta mai prejos?

    6
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod