Andreea Marin a împlinit 46 de ani: Cum arăta vedeta când era „Zâna surprizelor“

Una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul autohton, Andreea Marin a împlinit 46 de ani. Iată cum arăta acum două decenii, când domina audiențele TV cu emisiunea „Surprize, surprize“!
Luna decembrie este una specială pentru Andreea Marin. Vedeta aniversează, cu o săptămână înainte, ziua de naștere a fiicei sale, Violeta, care a împlinit 13 ani. Ca de fiecare dată, Andreea abia așteaptă în această perioadă să petreacă Crăciunul în familie: "Sărbătorile sunt mereu acasă, pentru noi. Ne adunăm împreună cu cei dragi la noi acasă, decorăm totul ca într-o poveste, iubesc această culoare, mireasma și căldura sărbătorilor de iarnă. Sunt născută pe 22 decembrie, cu o săptămână înaintea mea e ziua de naștere a fetiței mele, deci e o lună plină de bucurii", a declarat ea într-un interviu publicat de Click!.

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au o tradiție de Crăciun: "Da, tradiţia e că decorăm împreună grădina şi căsuţa, şi brăduţii, mai mici şi dolofani. Stăm la gura şemineului cu un vin fiert, aşteptăm cu drag bunătăţile de Sărbători să ne adune pe toţi în jurul mesei, ajunul e o seară a bucuriei pentru noi. Copiii ne cântă, dansează, ne spun glume sau poezii, e o atmosferă minunată.
Nu ne-am dori nimic mai mult, nici cadouri preţioase, ceea ce e pregătit cu sufletul are o valoare inestimabilă pentru noi."


A luat-o de la zero


Andreea Marin s-a născut la 22 decembrie 1974 în Roman, județul Neamț. Timp de trei ani, ea a fost redactor și prezentatoare a jurnalului de știri transmis de TVR. A devenit celebră ca realizatoare a emisiunii "Surprize, Surprize", transmisă sâmbătă seara, timp de trei ore în direct. Emisiunea a fost difuzată începând din anul 1999, nouă ani la rând, în 18 sezoane, și a fost unul dintre cele mai populare spectacole de televiziune din România.



"Am vrut să fiu învăţătoare, apoi medic, însă niciunul dintre visele copilăriei nu s-a transpus în realitate. Eu am făcut matematică-fizică şi mai târziu informatică la facultatea din Iaşi. Părinţii mei erau ingineri şi eu aveam un drum tot ca inginer. Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început"
, a povestit Andreea într-un interviu publicat de revista The One.

"Am rămas fără bani de la o lună la alta"


"Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic.
Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (...) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la <<Surprize>>. Până am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune"
, a mai spus ea despre perioada în care realiza populara emisiune.

Andreea Marin a fost director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, o companie internațională de producție TV din Madrid, care a realizat programe pentru Societatea Națională Română de Televiziune (TVR 1).

Înapoi, acolo unde a început totul


Vedeta a realizat interviuri în exclusivitate la Metropolitan Opera din New York cu Placido Domingo, Angela Gheorghiu și Peter Gelb, managerul general al Operei Metropolitane.

Totodată, este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, supranumit "Acoperișul Africii", și a fost coproducător al documentarului "Kilimanjaro 2001" realizat pentru TVR, care a obținut cea mai mare audiență la 1 decembrie 2001.



În 2006, Andreea Marin a fost numită primul ambasador UNICEF al Bunăvoinței pentru România, iar din octombrie 2007 - ambasador Silgard pentru România - susținătoarea cauzei umanitare - "lupta împotriva cancerului de col uterin".

Citește și: Britney Spears a împlinit 39 de ani, dar nu e fericită. Vedeta trăiește tot „sub papucul“ tatălui ei


Din 12 octombrie, vedeta a revenit la Televiziunea Română cu o nouă emisiune, "Nu există nu se poate!". Andreea a mărturisit că titlul emisiunii a fost inspirat de fraza pe care obișnuia să spună tatăl ei și care a devenit motto-ul după care își ghidează viața. "M-am gândit foarte bine: ştiu că există nostalgia spectacolului în direct, în care şi eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună.

Aşa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu ştiu că le iubesc şi le asociază cu persoana mea, îmbogăţite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoţii care să îi îmbogăţească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent", a explicat ea.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod