Andreea Mantea, criză de nervi în direct: „Dacă sunteţi bătute, nu staţi!“

Andreea Mantea a povestit că a fost bătută în mai multe rânduri de fostul ei iubit


La începutul anului, wowbiz.ro a scris că Andreea Mantea a fost agresată de fostul ei iubit. În 2014, ea l-a cunoscut, în cadrul unui show televizat, pe cel care avea să devină tatăl copilului ei. Din păcate, însă, relaţia dintre cei doi nu a mers şi s-a terminat când vedeta era însărcinată în luna a cincea. Potrivit site-ului menţionat, ea s-a plâns, atunci, unor prietene de drama pe care ar fi trăit-o alături de concurentul de la "Burlăciţa".

Potrivit prietenelor vedetei, bărbatul ar fi avut un comportament violent şi ar fi agresat-o pe Andreea în repetate rânduri.

Când nu a mai suportat, Andreea Mantea a izbucnit în hohote de plâns şi s-a confesat apropiatelor sale, cărora le-a povestit tot ce a păţit. "Cristi m-a lovit de mai multe ori, chiar şi însărcinată. De multe ori mă ţinea cu forţă la el în casă şi nu mă lasă să plec, de frică să nu mă duc la poliţie. Îmi lua şi telefonul. Urlam după ajutor, urlam la vecini, de mi se auzea vocea la două străzi", le-a povestit, ea atunci prietenelor sale.

Conform aceloraşi surse menţionate de wowbiz.ro, când se liniştea după un episod de agresivitate, iubitul Andreei îşi cerea scuze şi nu mai ştia cum să o împace; el îi săruta picioarele şi o implora cu lacrimi în ochi să-l ierte.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tebulescu pe 17 Oct 2015, 00:56
    Hmmmm

    Iubitule nu mai da la uochi, că am farduri:)) , dă la ficap. Așa e nu tre' să lovești o femeie. Totuși dacă zice că urla de se auzea la 2 străzi distanță cred că se găsea vreun vecin să sune la poliție, chiar dacă ea nu avea telefon cu care să o facă. Prereamea

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod