Andreea Mantea, criză de nervi în direct: „Dacă sunteţi bătute, nu staţi!“

Vedeta şi-a amintit în timpul emisiunii de bătăile pe care susţine că le-a primit de la tatăl fiului ei.

Andreea Mantea a avut o răbufnire nervoasă în direct, joi, în emisiunea pe care o prezintă. La un moment dat, s-a ajuns la subiectul violenţei într-o relaţie şi despre cât de mult poate ierta cineva din iubire. "Puteţi ierta orice într-o relaţie?", a fost întrebarea care a încins platoul de filmare. Au fost păreri pro şi contra: unii spuneau că pot ierta, indiferent de violenţa de care a dat dovadă partenerul, alţii considerau că toată lumea merită o a doua şansă, relatează wowbiz.ro.



Când un bărbat din public a spus că trebuie cu toţii să învăţăm să iertăm, dar să nu uităm, şi că acest lucru este valabil chiar şi în cazul femeilor lovite de parteneri, Andreea s-a enervat. "Da, sigur că da, cum să nu! Adică dacă te bate, şi te bate, şi te bate, tu ce faci? Stai, nu? Îi spui: <<Iubitule, te rog, nu mai da la ochi, că mă învineţesc şi e urat, dă mai jos, la ficat, că nu se vede!>>", a replicat ea. "Mie mi s-a întâmplat de vreo trei ori până acum, în viaţă, să mă rănească, iar apoi să îmi ceară iertare şi să îmi promită că nu se va mai repeta.
Degeaba!"
, a continuat vedeta.

Andreea le-a dat un sfat femeilor care devin victimele violenţei: să nu îndure aşa ceva pentru nimic în lume. "Doamnelor! Domnişoarelor! Dacă sunteţi bătute, nu staţi! Nu e de glumit! Se găsesc alţi bărbaţi care să va ţină în puf, să va pupe şi să va iubească, să va facă fericite! Sub nicio formă nu acceptaţi să faceţi compromisuri! Avem o singură viaţă şi trebuie să o trăim frumos", a spus Andreea Mantea pe un ton iritat.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tebulescu pe 17 Oct 2015, 00:56
    Hmmmm

    Iubitule nu mai da la uochi, că am farduri:)) , dă la ficap. Așa e nu tre' să lovești o femeie. Totuși dacă zice că urla de se auzea la 2 străzi distanță cred că se găsea vreun vecin să sune la poliție, chiar dacă ea nu avea telefon cu care să o facă. Prereamea

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod