Andreea Esca a vizitat o Grădină Secretă din mijlocul Bucureștiului

Timp de câteva ore, sala hotelului Howard Johnson din București a fost transformată de către cei de la Band of Creators într-o grădină interioară aflată chiar în inima orașului, o grădină secretă în care au fost prezentate creațiile a șapte tineri designeri romani.

“Pentru că a venit toamna peste toate grădinile secrete din București ne-am hotărât să inventăm una. Am împărțit-o cu mulți prieteni și cu o bandă de creatori care au colorat-o cu ajutorul personajelor inventate de ei. Ei sunt noul val de designeri români care meritau o prezentare pe măsura talentului lor”, a declarat Roxana Murgu, co-owner Band of Creators.

Pe podiumul Grădinii Secrete au defiliat colecții de la Aer Wear, Beliv, Alina Morar, Ana-Maria Gal, Corina Vlădescu, Crepe Black Collar și Florentina Giol. Dana Păun, creatoarea brandului Aer Wear este o fostă corporatistă care în urmă cu doi ani a ales libertatea de... creație.

Dana este primul blogger de fashion din România cu o colecție proprie de haine. Alina Morar este câștigătoarea premiului Perwoll pentru tineri designeri în cadrul Galei UAD Cluj 2013. Colecția ei de licență, “Cu cheia la gât”, a fost una dintre preferatele publicațiilor din România.

“Meltin’ Pot”, colecția de licență a Anei-Maria Gal, adună motive folclorice de pe tot teritoriul României și le integrează în spațiul contemporan. Iulia Ghenea și Emilia Tudoran, absolvente ale Academiei de Arte din București, sunt designerii care creează pentru Beliv, un brand tânăr orientat spre eleganța clasică și sofisticată în același timp.
Absolventă Magna cum Laudae a Universității de Arte Plastice și Design București, Corina Vlădescu și-a lansat propriul brand în urmă cu cinci ani. Și-a prezentat colecțiile în cadrul Berlin Fashion Week, Vienna Fashion Week, Atena Fashion Week sau Oxford Fashion Week și a participat de două ori la salonul de pret-a-porter Who’s Next de la Paris.

Absolventă a Universității de Artă și Design din Cluj, Alina, creatoarea brandului Crepe  Black Collar, a lucrat ca designer pentru Steilmann Romania și a fost director de creație pentru Venera Arapu.   Absolventă a Academiei de Arte București, Florentina Giol a pus bazele atelierului său de creație în orașul natal, Brăila.
Este o prezență constantă la târgul Pret a porter de la Paris.

Accesoriile folosite în prezentare au fost  semnate de Ioana Covalcic, Fandacsia și Moon by Dana Rogoz. Ținutele prezentate în grădina secretă create de cei de la Band of Creators au fost completate perfect de noua colecție Musette, brandul românesc numărul unu în materie de porducție și retail al accesoriilor vestimentare de lux. Mai mult, show-room-ul Band of Creators va pune la dispoziția fashionistelor două modele exclusive create de Musette.

Tabloul a fost completat de un machiaj perfect și de look-ul spectaculos al manechinelor, look de care au avut grijă Alexandru Abagiu, Sorin Stratulat și Cătălina Stoica (nail expert)  împreună cu întreaga echipă L’Oreal.

Front row-ul evenimentului a fost ocupat de o mulțime de vedete interesate să descopere noul val de designeri români.

Printre acestea se numără Andreea Esca, manechinul Veronica Pascu, Amalia Enache, Corina Caragea, Elwira Petre, Albertina Ionescu, Jazzy Jo, Vali Bărbulescu, Giulia Nahmany, dar și bloggeri de fashion, oameni din industria modei sau pur și simplu oameni pasionați de fashion.

Colecțiile prezentate vor fi disponibile în show-room-ul Band of Creators începând cu 26 octombrie.

25 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod