Andreea Esca: 8 momente memorabile

Începutul carierei sale se identifică, oarecum, cu începutul televiziunii libere în România. Ştie de toate şi face de toate. Jurnalismul nu mai are niciun secret pentru ea, deoarece practică această meserie de mai bine de 15 ani.

Există 8 momente de referinţă în viaţa ei, momente care dacă nu ar fi existat, nu am fi vorbit astăzi atât de mult despre Andreea Esca.
1 din 9

Andreea Esca a început la SOTI

Era studentă când a început colaborarea cu SOTI, o televiziune care a marcat începutul presei democratice. A fost primul interviu de recrutare pe care l-a susţinut şi singurul. "Un prieten bun din liceu m-a adus la SOTI, după ce văzuse un anunţ la TVR 2 - programul 2, pe atunci. Tot el m-a însoţit şi la prima probă, să-i zicem. M-au întrebat câte ceva, iar apoi m-au pus să citesc dintr-un ziar în faţa camerei. Nu exista prompter la acea vreme. Şi am citit cum am crezut eu că trebuie. Am rămas, am sunat-o pe mama şi i-am zis: "Diseară, mă vezi la televizor!". Am făcut de toate: şi ştiri, şi teren. La 12 noaptea începea jurnalul, iar la două dimineaţa porneam spre casă", a povestit Andreea Esca într-un interviu acordat pentru Pro TV magazin.
MAI MULT DESPRE: stiri, nunta, Andreea Esca, Pro Tv, Magazinele Z
1 Februarie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana pe 15 Feb 2011, 11:08
    bravo andreea

    keep up the good work, andreea! intotdeauna mi-a placut cum ai prezentat stirile.de acord cu dan si ioana. ptr.cine nu stie, vedetele nu se fac themselves, le facem noi cititorii(audientzia).

    2
    0

  • criss pe 1 Feb 2011, 15:06
    dragilor...

    "afacerist" nu inseamna "om de afaceri":)))) doamneeee... ma faceti sa rad cu lacrimi de atata naivitate... "afacerist" are o nota peiorativa, se refera la o persoana care scoate profit cam din orice, speculand fiecare conjunctura in favoarea sa:)

    1
    2

  • Sarah pe 1 Feb 2011, 14:54
    snobismul din romania

    Pana la cititoarea de promtar Esca, era un drum lung de parcurs cu multe personalitati. Dar lipseste cultura si inteligenta ''jurnalistei''. Ce e asa spectaculos in viata stiristei faptul ca s-a casatorit si are 2 copii??? Doar conjunctura a facut-o si... om de afaceri, norocul ei sta in sotul bogat. Femeile puternice care merita cunoscute si de comentatoarele de mai sus, nu vor avea sansa, prin simplul fapt de a nu fi ''vedete''

    0
    1

  • Vivi pe 1 Feb 2011, 11:50
    Felicitari, Andreea Esca!

    Un model demn de urmat! Printre putinele din Romania care au reusit pe calea normala, naturala, cu talent si munca! Sper ca acest articol sa fie incepul unei serii care sa scoata in evidenta adevaratele valori si Eva sa inceteze cu promovarea celor de genul....7 pitipoance celebre si nu mai stiu ce alte dezastre!

    1
    1

  • Ioana pe 1 Feb 2011, 10:23
    o femeie puternica

    un om cu bune si rele - andreea esca. o femeie puternica, ce a stiut sa imbine cariera si viata de familie foarte bine si nu a fost implicata in scandaluri de prost gust. si sa stiti ca nimeni nu e perfect. a ramas, in ciuda pozitiei pe care o are, o persoana modesta. si imi place la ea ca stiut sa se dezvolte. bravo andeea.

    1
    0

  • soniamina pe 1 Feb 2011, 09:56
    of, limba mea

    Dar se pare ca e nevoie de muuulta inteligenta pentru a scrie corect in limba materna. Inteligenta pe care tu, draga Dan, nu o posezi. Si de acu' incolo, cand iti sustii "ideiele", scrie/le cursiv...

    0
    2

  • Dan pe 1 Feb 2011, 07:31
    Un cuvant neinspirat al Andreei Esca

    Ma indoiesc de eficienta acestor comentarii dar daca si alti cititori ai acestui site gandesc ca mine,va fi suficient. Consider ca este o ideie de prost gust ca sa filmezi si sa dai puiblicitatii astfel de momente,indiferent cine este "eroul". Oricare om poate gresi intr-o clipa de tensiune,oboseala,etc....dar ca sa faci din asa ceva un subiect de senzatie...arata un anumit nivel care,din pacate,il intalnim tot mai des. Pentru a publica asa ceva nu este nevoie de prea multa inteligenta...

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod