Andreea Bălan va deveni mamă. 10 sfaturi ca să nu o dea în bară ca părinte!

Statutul de vedetă intră de multe ori în conflict cu cel de mamă. De aici apar şi multe eşecuri în familiile de celebrităţi. Dar, cu puţină atenţie, o vedetă poate fi un părinte de calitate

Fosta membră a trupei Andre a anunţat că peste cinci luni va naşte. Nu a dezvăluit presei sexul copilului, dar a spus că e foarte fericită. Vedeta a mai adăugat că nu va anula niciun concert şi că îşi va respecta toate angajamentele.
E destul de dificil pentru un star pop să fie un părinte model. O mulţime de obligaţii profesionale se interpun între vedetă şi copil. Programul de lucru e fluctuant, atenţia publicului e mare, stresul şi competiţia joacă de asemenea un rol negativ în relaţia dintre părinţi şi copii.
Sunt multe poveşti triste în care o vedetă ratează grav rolul de mamă, cea mai recentă tragedie este cea a lui Withney Houston şi fiica ei Bobbi Cristina Brown.

Mama moare în 2012 din cauza drogurilor, iar fiica ei o urmează în anul 2015. Moare şi ea la 22 de ani în urma unei tentative de sinucidere nereuşite, dar urmată de o lungă perioadă de comă. Această tragedie a fost provocată de droguri, popularitate şi relaţii toxice. Ce ar trebui să facă vedetele din România pentru a reuşi să fie mame model pentru copiii lor.
12 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod