Agassi

Andre Agassi, de nerecunoscut! Cum arată acum fostul sex simbol

Fostul tenisman, cândva unul dintre cei mai sexy bărbaţi, s-a schimbat mult în ultimii ani. La 46 de ani, el este de nerecunoscut.

La ani buni după ce şi-a încetat activitatea, în 2006, Andre Agassi şi-a menţinut forma fizică şi nu părea că s-a lăsat de mult timp de tenis. Dar cea mai recentă apariţie publică a sa a atras atenţia mai mult decât de obicei, pentru că fostul sex-simbol era de nerecunoscut.

Miercuri seară, Agassi a luat pare la un eveniment de promovare în Melbourne, Australia, în calitate de reprezentant de imagine al mărcii elveţiene de ceasuri Longines. Îmbrăcat cu o cămaşă neagră şi pantaloni casual de aceeaşi culoare, fostul star al tenisului masculin a pozat zâmbitor pentru fotoreporteri la restaurantul Vue de monde, relatează cotidianul britanic Daily Mail.



În vârstă de 46 de ani, el era mult schimbat - cu câteva kilograme în plus, Agassi părea destul de îmbătrânit pentru vârsta lui.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Septembrie 2016
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marius pe 27 Sep 2016, 08:41
    Agassi

    Da, e de nerecunoscut. A pus vreo 100 de kilograme pe el. Chiar ma intrebam cine e in poza? Nu pare Agassi, ci Basescu! Voi chiar n-aveti ce scrie. Si daca intrebi un copil mic stie ca e Agassi, acelasi ca si acum 10 ani.

    0
    1

  • Marius pe 27 Sep 2016, 08:36
    Agassi

    Cica e de nerecunoscut. Pai daca il vad pe Agassi, il recunosc imediat si stiu ca e Agassi

    1
    1

  • mihaela pe 26 Sep 2016, 16:07
    de acord cu Calin Manta...

    ...ce aveti cu omul? mie mi se pare ca arata bine, e tata de copii, e un mare sportiv si isi traieste frumos viata...nu ati mai gasit ce sa scrieti, zau asa...

    5
    1

  • CALIN MANTA pe 26 Sep 2016, 13:38
    Agassi

    N am auzit de mult atitea timpenii la un loc...Pai daca nu i matur la 46 de ani la cit ar trebui sa fie -La 70??? Cum adica e mult mai imbatrinit....Arata ca oricasre om la 45 de ani..Ce ati vrut, Sa stea la frigider 20 de ani ??? Orice soportiv care se lasa de sport pune citeva kg in plus...Deci numai imbecilitati ati scis aici !

    10
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod