Andi Moisescu

Andi Moisescu: „Ne-am propus să descoperim talentele exclusiv autohtone, răspândite în lume“

De cativa ani este jurat cu acte in regula, dupa ce in fiecare duminica ne bate cate un "ApropoTV". Poarta discutii savuroase la masa juriului si analizeaza strict fiecare concurent. Nu este intotdeauna de acord cu colegii, dar alegerile ii sunt dintre cele mai inspirate. Andi Moisescu este unul dintre veteranii celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent.

Pe langa omul de televiziune cu o experienta de 20 de ani, Andi este un familist convins, dar si un iubitor impatimit al sportului si al muzicii de calitate. Andi Moisescu a acordat un interviu in exclusivitate pentru cititoarele Eva.ro, despre viata de jurat, viata personala si planuri de viitor.


- Cum a fost la preselectiile pentru sezonul 8 Romanii au talent?

Oarecum diferit de data asta, ținând cont de faptul că ne-am propus să descoperim talentele exclusiv autohtone, răspândite în lume.

N-a fost deloc ușor, mai ales pentru ei, dar a fost ceva mai multă emoție și surpriză pentru noi.

- Dupa atatea sezoane, mai exista talente care sa surprinda?
Întotdeauna marile talente vor surprinde. Nu e neapărat nevoie să faci lucruri la care nu s-a mai gândit nimeni sau pe care nu ți le-ai închipuit niciodată posibile. E suficient să faci ceva obișnuit, dar atât de bine făcut cum n-a mai reușit nimeni până la tine, ca să surprinzi audiența, deci și pe noi cei din juriu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod