Anda Adam l-a uitat pe Victor Slav! Cine este noul ei iubit?

Anda Adam se iubeşte, din vara acestui an, cu un tânăr afacerist din Constanţa, Sorin Andrei, pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

După ce s-a despărţit de Victor Slav, Anda Adam nu a mai avut relaţii serioase, însă acum, din spusele artistei, noua ei relaţie este una foarte serioasă, Sorin oferindu-i deja inelul de logodnă.

„A venit la mine, eu abia ajunsesem acasă de la un concert, cu un imens buchet de trandafiri. M-a luat în brațe, am vrut să-i mulțumesc și să-l pup, apoi am văzut prins inelul de frunza unui trandafir. Cum am reacționat? M-am blocat! Așa cum am mai spus, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Îl văd pe Sorin ca fiind soțul meu! Am simțit asta chiar de când l-am cunoscut! Mi-a plăcut că este un bărbat hotărât, responsabil, un om pe care te poți baza și care știe ce vrea. Asta îmi doresc eu de la un bărbat“, a afirmat Anda Adam.



Potrivit presei tabloide, Anda Adam le-a mărturisit prietenilor ei că, în sfârşit, şi-a găsit sufletul pereche şi că nu îşi doreşte ca noul ei iubit să devină un subiect de presă. Din câte se pare, Sorin Andrei este la fel de pasionat de sport ca şi Anda Adam, iar cei doi merg împreună la sala de fitness.

Pe lângă pasiunea pentru sport şi afacerile pe care le-ar deţine în Constanţa, Sorin este şi student în ultimul an la Facultatea de Drept. Un alt aspect interesant legat de logodnicul Andei Adam este acela că presa de scandal a început deja să-l compare pe Sorin cu Victor Slav, fostul iubit al cântăreţei.

Chiar Anda Adam pare să fi făcut o paralelă cu Victor Slav, în momentul în care a afirmat că ea şi-a dorit întodeauna copii, însă niciun bărbat din viaţa ei nu a vrut să se implice atât de mult într-o relaţie.



„Eu şi Sorin ne-am dat seama că ne placem și, ulterior, că avem multe în comun. Relația noastră s-a legat de la sine. Am vorbit deja și despre un viitor comun. Și el își dorește o familie și copii, ca și mine. De altfel, eu întotdeauna mi-am dorit o familie și copii, însă pentru ca lucrurile acestea să se și întâmple e nevoie de ambii parteneri“, a încheiat Anda Adam.

16 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod