Anca Serea e gravidă cu al cincilea copil şi se gândește la al şaselea

Prezentatoarea TV nu exclude posibilitatea de a mai rămâne însărcinată. Ea îşi doreşte să aibă trei fetiţe şi trei băieţi.

Anca Serea (35 de ani) și Adrian Sînă (38 de ani) au mărturisit încă de anul trecut că își mai doresc încă un copil, iar în această primăvară îşi vor împlini dorinţa. Însărcinată în luna a şaptea, vedeta TV se simte foarte bine şi nu respinge ideea de a avea şi al şaselea copil.

"Dacă mă întrebi acum, probabil că nu, dar așa am zis și la cea de-a patra sarcină: sunt patru, e o cifră bună. Probabil că o să încercăm să echilibrăm, să fie trei fetițe, trei băieți.

Dar nu știu, înaintez în vârstă, vremurile sunt așa cum sunt, o să vedem. Oricum asta este o binecuvântare pe care noi, femeile, o trăim și dacă se va întâmpla și va fi, nu știu, încă un dar de la Dumnezeu, categoric că voi spune <<da>> din toată inima", a declarat Anca Serea pentru Libertatea.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 10 Feb 2016, 21:06
    Normalitate

    Nu ne mira si nu ne deranjeaza ca in Romania au avut loc 20 de milioane de avorturi consimtite din '90 pana astazi, in schimb ii sarim unei femei in cap pentru ca isi doreste copii, pentru ca ii poate face si pentru ca ii poate creste. De parca i-am creste noi copiii, asa de tare ne preocupa.

    1
    0

  • pollet_a pe 5 Feb 2016, 17:56
    M-a intrecut.......

    S-a pocait Anca Serea ?

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod