Anca Serea a devenit mamă pentru a patra oară

Știrista a născut pe cale naturală o fetiţă, Ava Stephanie. Micuţa a venit pe lume la o clinică privată din Capitală şi e al doilea copil al cuplului Anca Serea-Adi Sînă.

Prezentatoarea TV a devenit mamă pentru a patra oară, sâmbătă noapte, la ora 03.45. Fetiţa şi este al doilea copil pe care îl are cu Adi Sînă (37 de ani), solistul trupei Akcent. Micuţa va fi botezată Ava Stephanie și a cântărit la naștere 3,200 kilograme. Ea a venit pe lume cu două săptămâni mai târziu decât termenul nașterii, scrie ziarul Click!.

La câteva ore după ce a născut, Anca s-a lăsat fotografiată în salonul de spital. Ea a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru prieteni: "03:36 Fericire nemărginită...Ava-Stephanie Sînă!"

Anca mai are trei copii, toţi născuţi pe cale naturală, David (11 ani), Sara (6 ani) - din prima căsnicie şi Noah (1 an), cu noul ei iubit, Adi Sînă, solistul trupei Akcent.

"Mă simt bine, Ava Stephanie la fel.

Suntem foarte fericiţi cu toţii. Depăşisem cu două săptămâni perioada normală a unei sarcini. Vineri, la ultimul control, medicul mi-a spus că în caz că nu voi naşte în weekend, urma să stabilim luni sau marţi ziua în care îmi va provoca naşterea. Dar tot pe cale naturală aş fi născut", a declarat pentru ziarul citat vedeta de la Prima TV.



Întrebată dacă bebeluşul va grăbi oficializarea relaţiei cu iubitul ei, vedeta a negat: "Încă nu ne căsătorim, nici nu avem nevoie, nu e necesar.

Va veni totul de la sine, la momentul potrivit."

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod