Analia Selis, artista care viseaza in permanenta

Analia Selis a pregatit o surpriza fanilor sai. Cu putin timp inainte de sarbatoarea Pascala, a scos pe piata albumul "Suenos", dar si un videoclip pentru piesa "A la ronda ronda".

Analia Selis a pregatit o surpriza fanilor sai. Cu putin timp inainte de sarbatoarea Pascala, a scos pe piata albumul "Suenos", dar si un videoclip pentru piesa "A la ronda ronda".

Intreg materialul discografic vorbeste despre visele artistei, dar si ale celor din jurul sau. Despre aceste lucruri si despre multe altele, ne-a vorbit intr-un interviu in exclusivitate pentru Eva.ro.

De ce "Suenos" ("Vise")?


Fiecare album al meu lansat pe piata a fost un proiect unitar, care leaga numele albumului cu compozitiile incluse pe acesta si imaginea care ma reprezinta la momentul respectiv. Un album, dupa parerea mea, trebuie sa aiba un echilibru.

Perioada 2006-2007 in care am compus albumul a fost o perioada legata de visele mele, dar si ale celor din jur. Am compus melodii inspirate de multe povesti legate de vise, caci, nu-i asa, ce ne-am face fara vise?

"Suenos" aduce melodii compuse special pentru acest album, dedicat tuturor celor care viseaza, nu simple melodii aruncate pe-un album doar ca sa-l umple!

Ce asteptari ai de la acest album?


Sa se vanda, pentru ca muzica mea sa fie acolo, atunci cand oamenii vor avea nevoie de ea.

Cu cine ai colaborat pentru realizarea acestui album? Cine a scris versurile si cine a compus muzica?


Eu am compus muzica si versurile la majoritatea pieselor, am o melodie preluata de la Marta Gomez, o compozitoare si cantareata din Columbia, si un remix facut de Tom Boxer.

In rest, formatia mea a colaborat la aranjamente, am inregistrat albumul la Midi Sound Studios - Andrei Kerestely, imaginea mea este sustinuta de stilista Silvia Serban si hair stylist Camelia Negrea, pozele poarta semnatura lui Vali Calinescu, iar proiectul grafic al albumului este realizat de Media Pozitiv - Gabi Dumitru.

Albumul este un produs CAT Music.

Ce vrea sa transmita acest album?


Liniste si sentimente bune, oamenii care il asculta trebuie sa se simta bine. El aduce un mesaj pe care il puteti gasi pe coperta albumului: sa nu ne fie frica sa visam!

Am inteles ca ai o colaborare cu Tom Boxer pe acest album. Cum a fost sa lucrezi cu el si cum te-ai gandit la el?


Iubesc ce a realizat in colaborare cu Anca Parghel si m-am gandit ca poate iese ceva interesant si pentru albumul meu.

L-am sunat si el a fost de acord imediat, am colaborat foarte bine, desi cred ca atat pentru el, cat si pentru mine a fost putin dificil, pentru ca suntem foarte diferiti si abordam genuri muzicale diferite.

Important este insa rezultatul, amandoi am fost multumiti de ceea ce am realizat si sper sa facem din aceasta melodie un hit.

Cate piese sunt pe album si care este pretul lui?


10 melodii, se gaseste in magazinele de specialitate la pretul de 25 de lei.

Cat ai lucrat la acest album?


Un an de compus, 4 luni de repetitii si pregatirea aranjamentelor, 3 luni de studio si inca 2 luni de lucru la proiectul grafic al copertei.

Ai filmat un videoclip?


Da, am filmat videoclipul melodiei "A la ronda ronda", care ma reprezinta in totalitate. Videoclipul a fost regizat de Dragos Buliga si Iulian Moga.

Am inteles ca pleci in turneu de promovare. Unde te pot asculta fanii?


O sa mergem in cat mai multe orase din tara, avem o lista lunga, iar datele si locatiile le stabilim cu 10 zile inainte. Am inceput cu Bucuresti, Timisoara si Cluj. Acum planificam, pentru dupa Paste, Oradea, Targu Mures si orase din Moldova. Cei care vor sa stie unde concertez pot accesa site-ul meu www.analiaselis.com.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena Mustea pe 5 Mai 2008, 17:19
    Nota 10+

    Un exemplu pentru asa zisele vedete de la noi ,cu fite si aere ,,inculturale ". Bravo Analia ! Nota 10+ !

    0
    0

  • Dena Mihaela pe 1 Mai 2008, 14:45
    corespondenta

    Doresc sa primesc de la aceasta faimoasa si indragita cantareata e-mailul sau si sa pot lua legatura cu dansa prin acest mod practic.Cu multumiri,educ.Dena Mihaela,Campulung/Arges

    0
    0

  • Despina pe 30 Apr 2008, 14:05
    Imi place

    Mi se pare o persoana fara impresii de diva(nu prea intalnim asa ceva in lumea superficiala a asa-zisilor artisti si interpreti),care are un comportament civilizat si mereu vorbeste din inima.Imi place cum canta si apreciez stilul ei diferit de cel al cantaretelor de pe la noi care se copiaza una pe cealalta...Ii tin pumnii in continuare sa reuseasca sa se impuna prin felul ei de a fi si mai ales prin muzica pe care o face!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod