Amalia Enache: "Îmi plac surprizele şi dovezile că Moşul chiar mă cunoaşte"

Amalia Enache, prezentatoarea ştirilor de noapte de la ProTv, ne-a dezvăluit planurile sale pentru Sărbători.
Vedeta a declarat că îşi doreşte un Crăciun liniştit, alături de persoanele dragi, şi că îi place să se lase surprinsă de Moş Crăciun.

Unde vei petrece Crăciunul anul acesta?
În Bucureşti, adică acasă, cu cei foarte dragi mie.

Ai început deja "goana după cadouri"?
Nu sunt niciodată într-o goană după cadouri, mă gândesc întotdeauna foarte, foarte bine la ce i s-ar potrivi fiecăruia şi le cam iau din timp, tocmai pentru că nu suport aglomeraţia şi goana aia despre care vorbiţi.
Sau graba să cumpăr ceva, indiferent ce-mi pică în mâini. Mi se pare că mi-ar fura din toată magia Crăciunului, care mie îmi place să fie liniştit şi mai ales într-o atmosferă care să mă încurajeze să mă adun sufleteşte, nu să fiu împrăştiată în zeci de direcţii, stresată de trafic şi înghesuită prin magazine. Contează şi că am muncit mulţi ani la ştiri de Crăciun şi transmiteam de la cozile acelea infernale la cumpărături.

Ce anume se regăseşte pe lista Moşului anul acesta?

Nu-mi doresc niciodată ceva precis, nici de Crăciun, nici de ziua mea.
Îmi plac surprizele şi dovezile că Moşul chiar mă cunoaşte.

Care este cea mai dragă amintirea a ta din copilărie legată de Crăciun?

Toată atmosfera din casă. Şi mai ales bradul, pentru că ăsta era cel mai important lucru pe care mi-l aducea mie Moşul. Da, da, eu aşa ştiam, că bradul e adus de Moş Crăciun. Era fabulos să-l găsesc dimineaţa, era magie pură, exact ca-n poveşti se întâmpla la mine în casă.

Ce tradiţii urmezi în fiecare an?
Împodobesc bradul, fac sarmale şi mai ales, îi am în preajmă pe cei mai dragi oameni, petrecem timp îndelung împreună, stăm de vorba, ne adunăm şi ne amintim cine suntem şi ce vrem mai departe.

Şi cum va arăta meniul de Crăciun?

Sigur cu salată de boeuf şi cu sarmale.
În rest, adaug legume multe şi fructe, să echilibrez.

Dar de Revelion, unde vei petrece?

Tot în Bucureşti, pentru că în toată perioada sărbătorilor rămân în zonă, în caz că se întâmplă ceva excepţional care să mă ducă în studioul ştirilor. Sper să nu se întâmple, pentru că n-ar însemna că e ceva bun.

Ce superstiţii legate de Noaptea dintre ani cunoşti?
Nu sunt un om superstiţios în general. Dar în noaptea de Revelion îmi pun o dorinţă şi sunt foarte atentă la cine îmi e alături.

Care este cea mai mare dorinţă a ta în 2014?

Să fiu sănătoasă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod