Altă viață, la 60 de ani: „Mr. Bean“ a divorțat și s-a mutat cu iubita

La câteva săptămâni după despărțirea de soția sa, Rowan Atkinson și-a adus amanta, Louise Ford (32 de ani), în casa de 6 milioane de euro din Londra.

Rowan Atkinson a decis să facă un pas decisiv în viața sa, la doar câteva săptămâni după ce a divorțat de Sunetra Sastry, cu care a fost căsătorit timp de 24 de ani.

The Sun scrie că actorul de comedie s-a mutat recent împreună cu iubita lui, o actriță cu care are o relație de doi ani. Louise Ford, cu 28 de ani mai tânâră decât el, locuiește acum în casa acestuia din nordul Londrei, evaluată la peste 6 milioane de euro.

O sursă citată de tabloidul englez a declarat că rolul pe care Louise Ford l-a jucat în sitcomul "Crashing" i-a prins bine în carieră, dar i-a și sudat relația cu starul de comedie, grație partiturii lor simetrice.

"Rowan și Louise sunt doi oameni incredibil de secretoși.

Dar asta arată că ei iau foarte în serios relația lor", a spus persoana citată. "Louise s-a descurcat foarte bine în <<Crashing>> și vrea să prindă mai multe roluri de comedie, în timp ce Rowan a fost prins cu mai multe proiecte", a adăugat aceasta.

Atkinson și Ford au confirmat publicat în 2014 faptul că au o relație, după ce mariajul lui a ajuns la final, notează Daily Mail. În momentul despărțirii, cuplul locuia într-o casă de 14,4 milioane de euro, situată în comitatul Oxfordshire.
Actorul s-a mutat apoi într-o casă modernă din Londra, iar fosta soție într-o vilă de 27,6 milioane de euro din capitala Marii Britanii.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gelu pe 31 Ian 2016, 23:07
    Pedofilie capitalisto - dezvoltata

    Astia is pedofili dupa parerea mea. Atunci cand diferenta de varsta este atat de mare incat poti sa-i fii tata (mama), ceva nu este in regula cu mintea lor. Ce vor sa demonstreze? Bine ar fi sa -i pape banii si sa ramana lefter la batranete, Pacat. Nu ma asteptam de la acest actor.

    0
    0

  • Dorin J pe 31 Ian 2016, 17:11
    PROSTIE si curvie

    Pai astia is oameni seriosi? Aia ii femeie normala sa isi ia barbat batran? Imbecili!

    4
    0

  • justin pe 31 Ian 2016, 17:06
    28 de ani diferenta...

    S-a casatorit cu fica-sa! Io il credeam om serios pe Rowan Atkinson.

    5
    0

  • simona pe 30 Ian 2016, 20:31
    Altă viață, la 60 de ani: „Mr. Bean“ a divorțat și s-a mutat cu iubita

    Vila de 14 milioane? 27 milioane ? Pentru unii viata e o comedie continua.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod