Alina Vidican şi Valentina Pelinel, scandal pentru vila lui Borcea

De când a aflat că ar fi gravidă cu Borcea, Alina Vidican o atacă susţinut pe Valentina Pelinel, pe care o acuză că vânează averi.

De când a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată, Alina Vidican nu mai are linişte. Posibilitatea ca fostul manechin să facă un copil cu soţul ei, aflat în închisoare, îi dă frisoane. După ce tabloidele au început să speculeze că Pelinel a rămas gravidă cu Borcea, Alina a trecut la atac şi a acuzat-o pe Valentina că e o femeie de moravuri uşoare.

După un duel dur al declaraţiilor, Alina a plecat intempestiv în Miami, Florida, unde soţul ei deţine un apartament de lux şi părea să că se retrage din acest război.

Situaţia părea să fi intrat în stand by: Borcea îşi execută pedeapsa, Valentina Pelinel aşteaptă să nască, iar Alina Vidican stătea "în exil" în SUA, împreună cu cei doi copii.

Dar liniştea de pe "front" n-a durat mult. La nicio lună de când a plecat peste Ocean cu cei doi copii, George Alexandru (3 ani) şi Gloria Elena (10 luni), şi cu opt geamantane uriaşe din vila cochetă unde a locuit după ce a devenit, în 2011, doamna Borcea nu are linişte nici în America.



Soţia lui Borcea a ieşit din nou la atac după ce ziarul Click! a publicat imagini cu Pelinel intrând în curtea vilei din Pipera a familiei Borcea. Întrebată de reporterii ziarului ce căuta acolo, Valentina Pelinel a răspuns laconic: "Eu nu verific istoricul unei case, cine unde a stat. Nu ştiu unde, în Pipera, m-aţi fotografiat voi, pentru că eu merg în multe locuri într-o zi."

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ilona pe 29 Apr 2016, 11:53
    Disperarea ca e falita o face sa se agate de un nabab!

    Oricum am intui acest scandal si aceasta sintagma "amanta la amanta la sotie" o scoate in culpa , 100%, pe aceasta pelinel, care, nediplomata fiimd, recunoaste ca nu are casa si vrea un viitor SIGUR pentru fiul ei, deci, langa un om megapotent, sa o mai scoata din executare silita, si pe mama sa. Un lucru este clar, desi, ALINA e prima"spargatoare de cuib", numai ca ALINAl-a asteptat cca 8 ani ca sa o ia de nevasta, l-a iubit sufocant si il iubeste, si mai mult pe acest FANTE, taticul ingerasilor ei, pe cand peinealca s-a exprimat de cateva ori ca vrea stabilitate si o viata megaconfortabila pentru ea si fiul ei". Deci, e clar ca la ea este INTERESUL material, financiar si, daca ajungi sa ai acest confort sa-mi spuna mie orice feinina "Cum sa nu iubesti mascului", care iti ofera o asa stabilitate si un asemenea CONFORT????????????????????????????? CUM? Alina are BILA alba, data de romanii credinciosi, onesti, truditori si morali! PUNCT!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod