Alina Vidican l-a vizitat pe Borcea, dar n-a purtat verigheta

Ea s-a dus în weekend să-şi vadă soţul la penitenciarul Jilava şi pare tot mai decisă să divorţeze după scandalul provocat de sarcina Valentinei Pelinel.
Sâmbătă, pe 13 februarie, Alina Vidican l-a vizitat pe Cristi Borcea, aflat în închisoare. Un indiciu observat de reporterii ziarului Click! pare să indice faptul că ea este dispusă acum să divorţeze după ce Valentina Pelinel a anunţat că e însărcinată cu soţul ei.

Ea a sosit la poarta penitenciarului Jilava, împreună cu şoferul lui Borcea şi primul copil al cuplului, George, în vârstă de trei ani, botezat de Gigi Becali. Zâmbitoare şi sigură pe ea, dar fără verigheta pe deget, Alina a răspuns imediat când a fost întrebată de reporterii Click! dacă divorţează: "Acum sunt soţia lui...
Toate la timpul lor!"
.

Naşul ei de cununie, Gigi Becali, are o explicaţie pentru lipsa verighetei: "Pe mine nu mă interesează în relaţia asta decât finii mei, Cristi şi Alina, cuplul lor şi copiii pe care i-am botezat şi oamenii pe care i-am cununat. Sunt părintele lor spiritual. Mi-a spus că atunci când s-a spălat a scos-o de pe deget şi a uitat să o mai pună", a declarat latifundiarul pentru emsiunea "Focus Magazin", de la Prima TV.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 16 Feb 2016, 15:43
    CUM

    Dumnezeule, cum poate sa arate! Orice comentariu e de prisos....

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod