Alina Pușcaș, mesaj pentru tatăl copilului: Amână botezul cu gândul la nuntă

Mihai Stoenescu este încântat de rolul de tată, dar deocamdată nu se grăbește să fie și soț

 

Relația dintre Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu este destul de sinuoasă. Ei s-au cunoscut pe când medicul stomatolog era logodit cu o altă femeie. Când Alina a rămas însărcinată cu el, Mihai a rupt logodna și a acceptat să devină tată. El i-a stat alături în timpul sarcinii, iar cu puțin timp înainte ca fiului lui să se nască, i-a cerut prezentatoarei TV să-se mute cu el.

I-a dat și mașina lui, un SUV, mult mai încăpător decât mașina primită de la Viktor, fostul soț al lui Pușcaș, pentru ca ea să aibă toate condițiile pe care și le dorea și să fie mulțumită.

Când a văzut că Mihai Stoenescu e un bărbat dedicat, dispus să se implice, Alina ar fi început să-i forțeze mâna.
Mai întâi i-a cerut să facă modificări în casă, deoarece nu suportă să doarmă în patul în care Mihai s-a iubit cu fosta, apoi a vrut să-i ceară să cumpere o casă mai mare, tocmai pentru ca fiul lor să aibă loc suficient de joacă, iar în cele din urmă ea a devenit foarte geloasă pe fosta parteneră a lui Mihai, cerându-i să rupă orice legătură cu ea, au povestit pentru site-ul menționat surse din anturajul celor doi.

Cu toate că medicul și fosta lui logodnică nu s-au mai întâlnit, ținând cont că tânăra a fost extrem de afectată de separarea de Mihai și mai ales de modul în care a fost înlocuită, Alina și-a făcut tot felul de scenarii convinsă fiind că cei doi țin încă legătura.
Potrivit surselor citate de Libertatea, obsesia prezentatoarei TV pentru fosta lui logodnică l-a determinat pe Mihai Stoenescu să se gândească serios dacă Alina este femeia de care vrea să-și lege destinul și în acte.
Așa că Alina mai are de așteptat până la nuntă, iar în această situație ea amână cât mai mult botezul băiețelului.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crimeea pe 8 Apr 2016, 11:09
    Alina Puscas

    Mai, cum le stitzi voi pe toate !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod