Alina Chivulescu, aniversare alaturi de Dana Rogoz, Laura Cosoi si Ada Condeescu

Actrita Alina Chivulescu a marcat aniversarea a 40 de ani cu ceva nou, ceva de suflet si ceva bun. “Am avut o aniversare foarte vesela, in ciuda temerilor pe care aceasta varsta le aduce femeilor la simpla rostire”, glumeste frumoasa actrita.

Alina a fost foarte rasfatata de fiul ei si de prietenele ei apropiate si cel mai frumos cadou a fost o zi cu soare, vesela, plina de urari, daruri si activitati noi.

Prietenele mele sunt minunateAlina Chivulescu
Ziua de sarbatoare a inceput ca in filme: “Cand m-am trezit, pe unde mergeam paseam pe langa flori, pentru ca Mika mi-a marcat traseul zilnic prin casa cu flori cumparate de el. A fost un gest dulce care m-a impresionat mult”, povesteste Alina care a postat toate momentele emotionante ale zilei pe pagina sa oficiala de facebook.

Michael i-a daruit mamei sale si o carte care sa o vindece de teama de zbor: “Zboara cu incredere”.
“Eu nu am mai urcat in avion de 5 ani, deci a fost un cadou cu directie!”, spune Alina care si-a facut temele si a parcurs deja manualul.

Actrita si-a dorit sa faca ceva nou in viata ei cu ocazia aniversarii, asa ca a ales sa inchirieze o sala de tenis pentru o ora si sa se lase initiata de fiul ei: “Mi-a placut la tenis, cred ca voi repeta experienta, daca ma va mai tolera Mika inca o data ca adversar neinitiat si deloc competitiv”.



Prietenele ei Dana Rogoz, Laura Cosoi si Ada Condeescu au scos-o pe Alina la masa, la un restaurant grecesc, iar vedeta intalnirii a fost fiul Danei, micutul Vlad care foarte cuminte le-a lasat pe fete sa rada si sa povesteasca in voie: “Sunt minunate prietenele mele, au o energie buna si m-am bucurat sa le am aproape”.

Si cum nu exista aniversare fara dorinte, Alina a facut o scurta lista: “Sa fim sanatosi, sa-l vad pe Michael un om mare, drept si bun.

Si sa lucrez! Si sa mă urc in avion”

24 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod