Alexandru Andries - unic si fara concurenta

Pe 8 octombrie 2008, casa de discuri A&A Records si Alexandru Andries au lansat cel mai nou material - "Impreuna" dublu CD si dublu DVD. Evenimentul a avut loc in Libraria...
Pe 8 octombrie 2008, casa de discuri A&A Records si Alexandru Andries au lansat cel mai nou material - "Impreuna" dublu CD si dublu DVD. Evenimentul a avut loc in Libraria Carturesti Verona, cu un puternic iz de ceai si biscuiti. Reprezentantii presei nu au fost intr-un numar atat de mare cum erau la acele lansari de pe vremuri ale trupei Andre sau Valahia, dar au venit oameni dragi artistului, prieteni, si asta l-a bucurat foarte mult, multumindu-le in repetate randuri.

Albumele lansate au marcat 10 ani de colaborare dintre artist si A&A Records si sunt de fapt doua editii limitate, de 1000 de exemplare "Impreuna" dublate de editiile jewel vase cu albumele si DVD-urile scoase separat.

Astfel, a fost lansat dublu CD, care contine noul album al maestrului pentru 2008, "Oficial", si varianta remasterizata a primului album facut impreuna cu A&A Records, "Verde-n fata".
In 2008, "Verde-n fata" a fost remasterizat fara sa sune insa foarte diferit de varianta initiala: "Putem vorbi doar despre o cosmetizare si aducere la zi a sunetului initial - ceea ce, desigur, nu-i putin lucru... evident, de auzit se aude si mai bine decat in editia din 1998", spune artistul despre album.

Cel de-al doilea album al digipack-ului editie limitata, "Oficial", este "100% compus, orchestrat si inregistrat in 2008, gandit ca un fel de 'dupa 20 de ani' fata de 'Verde-n fata' - doar ca aici nu e vorba despre muschetari, iar cifra e un pic mai mica...
doar 10 ani". Daca simti nevoia unui "mini-show" audio despre oamenii politici, strabunici, blues sau un "tango turbat", trebuie neaparat sa fii "Impreuna" cu Andries!

Pentru realizarea celor doua albume, maestrul Andries a colaborat cu Maria Ioana Mintulescu, George Baicea, Sorin Romanescu, Cristian Soleanu, Tudy Zaharescu, Eugen Tegu si Maria Salomia. Dublu DVD-ul contine concertul "cu catece vesele" din 5 decembrie 2007 de la sala Nichita Stanescu din Bucuresti "In sfarsit la M.I." si un concert surpriza, fara public, cu piese speciale cantate acustic - "Acustic la ACT"- inregistrat special pentru acest produs aniversar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod