Alex Velea a divorţat! Cântăreţul şi soţia sa au semnat actele la notar

Cei doi au pus capăt vineri căsniciei lor de patru ani. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii emisiunii "La Măruţă", Ana va primi 50.000 de euro în urma partajului.
Presa a scris timp de mai multe luni despre sfârşitul căsniciei lui Alex Velea. Tabloidele au speculat că acesta ar avea o relaţie cu Antonia, iar Ana va cere divorţul. Vineri după-amiază, vestea că cei doi ar fi divorţat în secret, în faţa notarului, s-a răspândit în presă.

Potrivit mai multor surse din anturajul artistului, Ana se va alege cu 50.000 de euro la partaj, bani cu care ea îşi va deschide o sală de fitness.
Ei au mai avut o tentativă de a se despărţi oficial, în urmă cu câteva luni, însă s-au răzgândit în ultimul moment şi şi-au mai dat un termen pentru o împăcare, scrie Libertatea.

În urmă cu două zile, Alex Velea şi Antonia au fost surprinşi de paparazzi, în zona de Nord a Bucureştiului, în timp ce cărau mai multe bagaje, semn că s-au mutat împreună, notează ziarul citat.


Foto: Mediafax



Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod