Alanis Morissette, însărcinată la 45 de ani: Povestea unei femei care și-a dorit cu orice preț să fie mamă

Alanis Morissette este foarte aproape de a-și îndeplini visul: să aibă trei copii


Alanis a vorbit deschis și despre lupta sa cu depresia post-partum, explicând că a întârziat tratamentul timp de mai bine de un an pentru că a crezut că erau simptomele unei depresii de care suferise în trecut. "Mă trezeam și mă simțeam de parcă eram acoperită de catran și cum nu era prima oară când aveam de-a face cu depresia, m-am gândit: <<O, bun, păi e ceva obișnuit, cred că-s deprimată>>", a povestit ea.

După a doua sarcină, când simptomele au reapărut, Alanis a așteptat două luni înainte de a cere ajutor.

Acum, dacă depresia se întoarce, artista nu ar aștepta mai mult de cinci minute până să apeleze la ajutor specializat. "Acum aștept doar cinci minute. Le-am spus tuturor prietenelor, nu vreau să vă luați după vorbele pe care le spune și încerc să fiu cât se poate de sinceră, dar nu mă pot baza pe sinceritate după ultimele două experiențe. Le-am mințit pe multe dintre ele așa cum m-am mințit pe mine însămi", a mai spus vedeta.

În 2016, cântăreața a mărturisit pentru site-ul biography.com că experiența de mamă i-a schimbat viața așa cum nu se aștepta.
"Cu mulți ani în urmă, managerul mi-a spus, la un moment dat: <<O să ți se schimbe viața când se va naște copilul tău, pentru totdeauna>>. Atunci am descoperit cu adevărat calitățile cafelei, pe bune. Cafeaua mi-a fost de mare ajutor atunci când trebuia să dorm mai puțin", a spus ea. "Dar să fiu mamă m-a ajutat să mă împac cu mine. Înainte, obiectivele personale erau pe primul lor și eram tot timpul pe drumuri, urmându-mi vocația. Totul era compartimentat, sparat - astea aici, astealalte dincolo.
Acum totul e la un loc. Mă duc în camera mea să fac un interviu, alăptez, vorbesc cu soțul meu, mă duc să mai compun o piesă. Totul e făcut laolaltă și sincer, niciodată prea repede. Integrarea asta a fost mereu un obiectiv"
, a adăugat vedeta.

Alanis Morissette a anunțat în luna martie că ea și soțul său, Mario Treadway, așteaptă al treilea lor copil. Cei doi s-au căsătorit în 2010, în casa lor din Los Angeles, și au o fiică, Onyx, în vârstă de trei ani, și un băiat, Ever, de opt ani.
Anterior, cântăreața a avut o relație cu actorul Ryan Reynolds.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod