Al Pacino are o altă relație: Noua iubită i-ar putea fi fiică

Actorul în vârstă de 78 de ani are o relație cu actrița Meital Dohan, cu 39 de ani mai tânără decât el.

Chiar și la aproape 80 de ani, starul din "Scarface" nu stă mult timp singur. Al Pacino are o relație cu actrița israeliană Meital Dohan, 39 de ani, exact jumătatea vârstei lui. "Se întâlnesc de câteva luni și par foarte fericiți", a spus o sursă citată de Page Six.

Cei doi au fost văzuți luând masa la un restaurant din Los Angeles și de atunci au mai avut câteva apariții împreună. "Inițial s-au ascuns, dar acum relația lor nu mai este un secret", a mai spus sursa menționată.

Născută la 24 august 1979, la Ra'anana, în Israel, Meital Dohan este cunoscută pentru rolul din serialul "Weeds", difuzat de Showtime.

Ea a scris și o carte, intitulată "Love & Other Bad Habits/Dragostea și alte năravuri", și a lansat o melodie, "On Ya", împreună cu cântărețul Sean Kingston.

Dohan trăiește la Los Angeles, unde Pacino și-a petrecut toată vara filmând pentru producția lui Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood", alături de Leonardo DiCaprio și Brad Pitt.

Deocamdată, presa nu a aflat cum s-au cunoscut Al PAcino și noua lui iubită. Actorul are o apetență pentru relații cu femei mai tinere, ultima sa parteneră fiind actrița argentiniană Lucila Sola, în vârstă de 42 de ani, notează Daily Mail.
Fiica acesteia, Camila Morrone (21 de ani), este iubita lui Leonardo DiCaprio.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod