Agonia familiei lui Luke Perry: Toți credeau că se va trezi din comă, dar au aflat că trebuie să-l deconecteze de la aparate

Jack Perry a publicat această fotografie din copilăria lui, în amintirea tatălui său


Jack Perry, luptător profesionist de wrestling, i-a adus un omagiu emoționant tatălui său, la două zile după ce acesta a murit. El a postat pe Instagram o imagine din trecut a părintelui său, alături de o magine a sa. "El a însemnat foarte mult pentru mulți oameni. Pentru mine, el a fost mereu Tata. Îi plăcea să mă susțină în orice și să mă inspire să fiu cât mai bun", a scris el alături.

"Am învățat atât de multe de la tine, iar inima mea este frântă când mă gândesc la cât de multe vei lipsi. Mi-e dor de tine în fiecare zi pe care o voi mai trăi pe pământ. Voi face tot ce voi putea ca să îți duc moștenirea mai departe și să te fac mândru. Te iubesc, tată", a continuat tânărul.

Și sora lui Jack, Sophie, a transmis un mesaj pe Instagram după aceaastă despărțire grea. Când a aflat că acesta este în comă, tânăra a venit urgent din Africa, unde lucra ca voluntar, sprijinind dezvoltarea unei comunități locale, pentru a fi alături de tatăl ei.
"S-au întâmplat multe lucruri în această săptămână. Totul a venit așa de repede. M-am întors la timp din Malawi ca să fiu cu familia mea, iar în ultimele 24 de ore am primit un număr copleșitor de mesaje de susținere", a scris tânăra lângă o fotografie în care apărea cu tatăl său.

Sophie a mai scris că apreciază sprijinul primit: "Nu pot să le răspund individual sutelor de mesaje frumoase scrise din inimă, dar le-am văzut și vă apreciez pe toți pentru că ne-ați transmis o stare pozitivă mie și familiei".

"Nu știu ce să spun sau ce să fac în această situație, e ceva pentru care nu te poate pregăti nicio lecție, mai ales când se întâmplă în văzul tuturor.
Așa că vă sunt recunoscătoare pentru toată dragostea. Atât, vă mulțumesc în liniște"
, a mai scris Sophie Perry.

Luke Perry își iubea foarte mult copiii. Potrivit Radar Online, toate bunurile actorului le vor reveni acestora.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod