Agentul 007, de nerecunoscut: James Bond arată ca un bunic

Daniel Craig pare mai degrabă un bunicuţ paşnic decât un agent secret, scrie Daily Mail


Potrivit BBC, lungmetrajul "Spectre", ultimul film din franciza cinematografică "James Bond", va avea premiera mondială pe 26 octombrie, la Londra, relatează Mediafax. Filmul regizat de Sam Mendes va intra în cinematografele din Statele Unite pe 6 noiembrie, aceeaşi zi în care va avea premiera în România.

În "Spectre", actorul Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007.

Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia acestui film, al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes.

Din distribuţie mai fac parte Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

"Spectre" a fost turnat în studiourile Pinewood din Marea Britanie şi include scene spectaculoase ce au fost filmate în Londra, Ciudad de Mexico, Roma şi Tanger.

Cel mai cunoscut agent secret din lume, James Bond, a fost jucat de şase actori diferiţi pe parcursul celor 23 de filme din această franciză.
James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima dată pe marele ecran în filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery. Ceilalţi actori care au interpretat acelaşi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Cele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod