Agentul 007 a dat de greu: Daniel Craig a îmbătrânit după ce a devenit tată

Daniel Craig, epuizat după ce a devenit tătic


Numeroase fotografii cu taţi revoltaţi care îşi prezentau cu mândrie hamurile pentru bebeluşi - devenite stindardul lor - au fost publicate pe Twitter. "Îmi imaginez că ar trebui să mă consider feminin, pentru că, ştiţi, mă ocup de copilul meu sau ceva de acest gen", a scris, ironic, unul dintre internauţi, @DJCharlieBlac.

"Soţia mea l-a purtat în uter pe fiul meu timp de 37 de săptămâni, eu îl port cu mândrie în hamul pentru bebeluşi în timpul plimbărilor prin cartierul nostru", a adăugat un alt utilizator, @matthewipena, răspunzând mesajului publicat de Piers Morgan.

"Eu sunt acela care o poartă în braţe pe cea mai mică dintre fiicele mele.

Această fotografie a fost făcută acum şapte ani. De atunci, unghiile mi-au fost lăcuite, părul aranjat, am fost răbdător în timpul programării la dentist şi am petrecut mai mult timp în bucătărie decât pot să îmi amintesc", a scris ironic un alt internaut. "Poate că nu e ceva viril, dar este amuzant şi nu aş schimba nimic din toate acestea", a adăugat el.

În urma acestei controverse, pe reţelele de socializare a început să fie utilizat tot mai des hashtagul #Babywearingdad (#TatăCareÎşiPoartăCopilulÎnBraţe).

Fără să se lase influenţat de aceste critici şi ironii, Piers Morgan a revenit pe Twitter şi a publicat următorul mesaj: "Întregul internet este de acord în secret (sic) cu mine."

Daniel Craig a devenit tată pentru a doua oară în septembrie, când soția lui, actrița Rachel Weisz, a născut o fetiță.
Cei doi actori au început o relaţie în decembrie 2010 şi s-au căsătorit apoi la New York în iunie 2011.

Craig mai are o fiică în vârstă de 26 de ani, Ella, din mariajul cu actrița Fiona Loudon, în timp ce Weisz mare un fiu, Henry, de 11 ani, din relația cu regizorul Darren Aronofsky, cel care a semnat filmele "Black Swan" și "The Wrestler".

La 48 de ani, Weisz se alătură altor vedete care au născut la vârste înaintate, precum Halle Berry (la 46 de ani) și Janet Jackson (la 50), notrează Daily Mail.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod