Agentul 007 a dat de greu: Daniel Craig a îmbătrânit după ce a devenit tată

Cel mai sexy James Bond este epuizat de rolul de tată. Daniel Craig a îmbătrânit după ce soția sa, Rachel Weisz, a născut o fetiță.

Se pare că, în sfârșit, cineva i-a venit de hac lui Bond, James Bond: misiunea de părinte se dovedește teribil de grea și plină de provocări chiar și pentru un star. Daniel Craig pare că a îmbătrânit cu câțiva ani după venirea pe lume a fetiței sale, în urmă cu o lună și jumătate.

Actorul a fost fotografiat la aeroportul JFK din New York, ținându-și strâns la piept copilul. Cu chipul răvășit de oboseală și cu un aspect neîngrijit, departe de look-ul atrăgător cu care și-a obișnuit admiratoarele, se pare că Daniel Craig venea după o noapte în care nu a dormit, având grijă de fetița sa.

Strălucirea lui James Bond s-a epuizat ca și cum n-ar fi existat.

Starul are, însă, timp să reintre în formă pentru a-l interpreta din nou pe celebrul spion: anul viitor, el va relua celebrul rol urmând să primească 22,65 milioane de euro pentru a juca în al 25-lea film din seria "James Bond", relatează Daily Mail.

Experiența de tată nu se dovedește deloc ușoară pentru Daniel Craig la cei 50 de ani ai săi. Recent, actorul a fost criticat de prezentatorul britanic de televiziune Piers Morgan după ce și-a plimbat fiica într-un ham pentru bebeluși.
Morgan a scris că interpretul agentului 007 este "un Bond emasculat".

Jurnalistul TV a publicat pe contul lui de Twitter, luni, o fotografie ce îl prezintă pe Daniel Craig în timp ce îşi plimba fiica într-un ham pentru bebeluşi pe o stradă din New York. Contul de Twitter folosit de Piers Morgan, prezentatorul emisiunii matinale "Good Morning Britain", este urmărit de 6,48 milioane de persoane. Totul a început atunci când jurnalistul de televiziune a publicat pe Twitter un mesaj - "Oh, 007...
nu şi tu?!!"
- urmat de hashtagul #EmasculatedBond (#BondEmasculat).

Daniel Craig nu a reacţionat, însă comentariul prezentatorului a generat un val de critici pe Twitter din partea bărbaţilor care sunt taţi şi care au sărit în apărarea actorului britanic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod