Afacere cu imunitate: Gwyneth Paltrow lansează vitaminele pentru femeile de carieră

Vitaminele lansate de Gwyneth Paltrow promit multe lucruri, dar sfaturile şi produsele ei sunt destul de excentrice şi nu au credibilitate în mediul ştiinţific


Brandul fondat de Gwyneth Paltrow în 2008 este recunoscut pentru că oferă sfaturi neconvenţionale despre sănătate, stil de viaţă şi relaţii. În februarie, Goop le recomanda femeilor să-şi ardă sutienele, susţinând că aceste piese de lenjerie transmit energie negativă şi poartă memoria relaţiilor eşuate. Ritualul era prezentat pe site de un expert în relaţii, Suzannah Galland, care spunea că trebuie practicat în nopţile cu lună plină.

Alte ciudăţenii din activitatea Goop includ introducerea în magazinul online a unei pietre, denumită "sex eggs", care ar oferi femeilor orgasme mai bune, dar şi a unui "ghid de umezire a vaginului".

De asemenea, Goop recomandă folositea unor ustensile de bucătărie foarte scumpe, precum Kamado-San Donabe, o tigaie pentru prepararea orezului, care costă 210 dolari.

Site-ul oferă şi un program de "rutină matinală" în 10 paşi. Primul implică să cumperi un ulei facial organic la preţul de 110 dolari, relatează Daily Mail.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viaţă. În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi, reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune, şi ocupându-se cu precădere de site-ul său de lifestyle goop.com.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale, notează Mediafax.

Gwyneth și cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, s-au căsătorit în decembrie 2003 şi au împreună doi copii - Apple, născută în 2004, şi Moses, născut în 2006.
Cei doi artişti s-au despărţit în 2014 şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod