Adrian Mutu a divorţat? De ce renunţă femeile la el

"Briliantul" este din nou un bărbat singur. După căsnicia cu frumoasa Consuelo care a început în 2005, fotbalistul în vârstă de 35 de ani a ajuns iar la final de drum.

Adrian Mutu şi Consuelo sunt căsătoriţi de nouă ani şi au împreună două fetiţe. De câteva luni însă, cei doi trăiesc separat, fapt ce a alimentat zvonurile referitoare la o despărţire. Dacă până acum, Mutu a dezminţit ştirile privind un eventual divorţ, o fotografie postată de Consuelo pe un site de socializare confirmă destrămarea relaţiei.

Fotografia care a apărut ieri-dimineaţă pe internet o arată pe frumoasa brunetă alături de un alt bărbat, cei doi părând destul de apropiaţi.

Deşi se bucură de succes în lumea fotbalului şi nu duce nici lipsă de atenţie din partea reprezentantelor sexului frumos, Mutu se numără printre ghinioniştii în dragoste. Mutu se poate lăuda cu numeroase cuceriri, însă nicio femei nu a reuşit să rămână prea mult timp alături de fotbalist.

Fosta handbalistă Irina Neagu a fost prima mare iubire a lui Adrian Mutu.
Cei doi s-au iubit timp de 2 ani. Handbalistei i-a urmat mai apoi vedeta Playboy Anca Nicolae, cu care a format un cuplu tot 2 ani. Cei doi s-au despărţit cu puţin timp înainte ca Adrian Mutu să o cunoască pe Alexandra. "L-am iubit enorm pe Adi, dar banii şi anturajul l-au schimbat. Când l-am cunoscut era un bărbat minunat. Am făcut dragoste cu Adrian şi în toaleta unui restaurant", povestea Anca într-un interviu acordat Playboy.
24 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura pe 24 Oct 2014, 11:42
    imaturitate

    Pentru ca este imatur emotional si nu stie sa apreciezi probabil faptul ca o femeie ii este aproape. Se lasa sedus de alte persoane si isi pierde echilibrul. Ca si in fotbal, are talent dar nu este serios.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod