Adrian Hădean in bucatarie

Adrian Hădean pleacă de la Master Chef! De ce a fost demis celebrul bucătar?

Adrian Hădean nu va mai fi jurat Master Chef la Pro TV. Se pare că va fi înlocuit de Răzvan Exarhu, un cunoscut om de radio şi blogger, care a mai participat la o selecţie pentru această poziţie, dar a fost respins

O veste destul de tristă se referă la faptul că Adrian Hădean va părăsi show-ul ”Master Chef”, difuzat de Pro TV. Postul de televiziune nu i-a prelungit contractul, deşi unele surse anunţau că celebrul bucătar nu ar fi cerut o mărire de salariu.
Adrian Hădean, 39 de ani, a fost un personaj important al show-ului începând cu anul 2014. Alături de Patrizia Paglieri şi Florin Scripcă, ardelenaul a reuşit să ţină emisiunea în atenţia publicului după plecarea la Antena 1 a celor trei muşchetari: Florin Bontea, Sorin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.
Din păcate, după demisia şefilor care au lansat show-ul, toată lumea a avut de pierdut.

Noua echipă de juraţi de la Pro TV nu a reuşit să atingă nivelul de comunicare cu publicul pe care l-a avut prima echipă. Dar nici Antena 1 nu a beneficiat de charisma lui Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, neavând un format de emisiune potrivit pentru cei trei.
Pro TV nu a dat un comunicat oficial cu privire la concedierea lui Adrian Hădean, dar nici nu a anunţat care va fi soarta emisiunii Master Chef.
18 Mai 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NEMESIS pe 19 Mai 2016, 14:24
    PE CINE INTERESEAZĂ AȘA CEVA ?

    Eu, când dau peste o emisiune culinară, nu știu cum să schimb mai repede canalul. Mănânci ca să trăiești, nu trăiești ca să te uiți cum se face mâncarea.

    4
    2

  • luiza pe 19 Mai 2016, 11:26
    pro tv

    PRO TV - un post creat si condus de evrei sub lozinca cine nu este cu noi este impotriva noastra. Putem observa foarte usor ca ei sunt o mare familie si este foarte greu pentru un intru sa reziste prea mult inre ei. era absolut normal cu un angajat PRO care habar nu am ce gusturi culinare nobile are , sa reprezinte aceasta emisiune, avand in vedere ca vine de la PRO FM..In concluzie: aceste emisiuni preluate de catre pro tv nu pot fi prezentate, etc...decat de oamenii LOR . In fine...se observa cu ochiul liber..aceeasi oameni peste tot , cuplati intre ei, care se f..t intre ei si apoi se divorteaza si se regrupeaza..etc...Sotia acestui domn brailean Exarhu este cea care l-a sustinut financiar mereu inclusive intrarea la pro tv.

    3
    2

  • Bibi pe 19 Mai 2016, 06:36
    Protest

    Sa va ia gata, cu Masterchefii vostri, cu Chefii la cutite si cu Iadul Bucatarilor, cu Pitici de vara si Cireasa de pe tort , cu Vedete la apa sau Ferma vedetelor, cu In puii mei, ca nea-ti "omorat"cu atata prostie in fiecare seara. Dar programati-le in noapte. ptr. ca oricum nimeni nu se uita la asa ceva, iar seara lasati-o filmului asa cum ne-am invatat de o viata de om si cum este frumos si norma

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod