Adoptia, subiect fierbinte la Hollywood

Madonna, in plin conflict acum cu autoritatile din Malawi, si Angelina Jolie, care tocmai a declarat ca vrea sa adopte inca o fetita, din India, tin prima pagina a ziarelor din intreaga lume.

Madonna, in plin conflict acum cu autoritatile din Malawi, si Angelina Jolie, care tocmai a declarat ca vrea sa adopte inca o fetita, din India, tin prima pagina a ziarelor din intreaga lume. Ambele mai au acasa si copii biologici si copii adoptati, Madonna are trei in total, Angelina are sase.

Asta nu le impiedica insa sa-si mai doreasca sa adopte altii.

Multi se intreaba de ce le mai trebuie copii, ca doar au destui, si exista unii care pretind ca ar face-o doar pentru publicitate.

Sincer, nu cred ca mai au nevoie...

Madonna lupta cu inversunare pentru Mercy 


Abia vineri va avea Madonna hotararea judecatoreasca privind incredintarea spre adoptie a micutei Mercy James, dar judecatorul si-a dat deja acceptul in acest sens. Vedeta a sunat ieri acasa, la Londra, si le-a spus tuturor sa se pregateasca pentru venirea fetitei, iar David o tine permanent de mana pe micuta Mercy si o prezinta tuturor ca fiind sora lui.

Legea din Malawi nu era deloc de partea Madonnei, in sensul ca interzice adoptiile internationale, nu da voie mamelor singure sa adopte si favorizeaza reintegrarea copiilor abandonati in familia extinsa. In plus, mai multe voci din tara africana o acuza ca lupta cu indarjire, ca un taur, pentru a o lua acasa pe fetita, smulgand-o in acest fel din "cultura" natala. “Madonna se poarta ca un taur pentru ca are un anumit statut, are bani si este cunoscuta de toata lumea”, este de parere Undule Mwakasungura, reprezentantul unei asociatii care lupta pentru respectarea drepturilor omului in Malawi.



Madonna a recunoscut ca intregul proces de adoptie este o "mare lupta", cu atat mai mult cu cat Malawi a initiat legea adoptiei exact in perioada in care ea a demarat procesul de adoptie a micutului David, respectiv in 2006. "Practic, adoptia lui David a reprezentat inceputul unor legi de adoptie in Malawi. Sunt sablonul, sa spunem asa, pentru adoptiile viitoare", a  declarat Madonna. David a devenit, din punct de vedere oficial, fiul Madonnei, abia anul trecut, cand adoptia a fost aprobata de guvernul din Malawi.

Mercy, fetita in varsta de 4 ani de care s-a indragostit Madonna impreuna cu ceilalti trei copii ai ei, a trait toata viata intr-un orfelinat.
Mama ei biologica a murit la scurt timp dupa nastere, iar familia extinsa nu are bani pentru a o creste. Cu toate acestea, bunica fetitei pretinde ca ar fi avut de gand s-o ia acasa pe micuta, peste cativa ani, si ca Madonna vrea sa i-o fure.    

31 Martie 2009
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marya_nice pe 3 Mar 2010, 16:34
    Well...

    sper sa faka acest gest din suflet.....,nu doar pentru ashi inbunatatzi personalitatea sau pentru fame...

    0
    0

  • Danutsa pe 2 Apr 2009, 00:01
    bravo

    o adevarata vedeta

    0
    0

  • io' pe 1 Apr 2009, 09:59
    fericirea din sufletul copiilor

    nimic nu este mai frumos pe lumea asta decat sa faci pe cineva fericit,cu atat mai mult pe un copil....sa'i daruiesti o familie si sa te comporti cu el ca atare....imi doresc foarte mult sa iau un copil spre adoptie sau poate chiar mai multi dar deocamdata mai am de asteptata intrucat statul roman nu permite asa usor adoptia...din pacate!!!

    0
    0

  • rcc pe 31 Mar 2009, 22:33
    un suflet fericit

    Inca un copilas va trai fericit.

    0
    0

  • nicoleta.popa pe 31 Mar 2009, 21:11
    o mamica

    Oare Madona are si timp sa se ocupe de copii?

    0
    0

  • mary_ayse pe 31 Mar 2009, 18:43
    adoptie

    bafta madonna..sa castigi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod