Adio nevastă, liber la distracție! Cum se distrează Cuba Gooding Jr după divorț

Actorul a fost căsătorit timp de 22 de ani cu fostra lui iubită din liceu, Sara


Cei doi nu sunt încă tehnic divorțați: Sara a depus cerere pentru separarea pe cale legală în august 2014, spunând că s-au despărțit în luna aprilie a acelui an. Deși nu mai trăiau împreună, ei au continuat relația presărată cu despărțiri în împăcări repetate.

Actorul a cerut apoi custodie comună pentru fiica lor, iar potrivit documentelor depuse în instanță, starul din "Jerry McGuire" a acceptat să-i plătească fostei soții o contribuție pentru creșterea minorei, însă a precizat că vrea ca orice venit realizat după înregistrarea separării lor să nu intre sub incendența unui partaj.

Astfel, Sara nu va mai putea pretinde nimic din banii pe care Cuba i-a primit pentru serialul "American Crime Story: The People Vs. OJ Simpson".

Cuba a vorbit despre eșecul mariajului său într-un interviu acordat lui Steve Harvey: "Ascultă, știi că astfel de lucruri se întâmplă. Se întâmplă, te maturizezi... Mi-am scos soția la o întâlnire într-o zi. Am dus-o la un film în altă zi. Avem copii, omule. Trebuie să păstrăm asta tare împreună, știi? Așa văd eu lucrurile", a spus actorul.

Cuba Gooding Jr este câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul "Jerry Maguire" (1996) și cunoscut de asemenea din filmul "Men of Honor" (2000).
El a mai făcut un rol apreciat în serialul "American Crime Story: The People v. O.J. Simpson".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod