Adio, Ben Affleck! Jennifer Garner are un iubit, dar e însurat

Fosta soție a lui Ben Affleck n-a stat degeaba după ce a cerut divorțul. Ea are o relație de șase luni cu omul de afaceri John Miller.

Dacă a mai sperat cineva la o împăcare între Ben Affleck și Jennifer Garner, mai ales după ce ea l-a luat de acasă și l-a dus la o clinică de dezintoxicare, ei bine, orice nădejde s-a năruit: nu doar că divorțul a fost finalizat acum două săptămâni, dar actrița avea deja alt iubit.

Potrivit Us Weekly, vedeta în vârstă de 46 de ani se întâlnește de jumătate de an cu omul de afaceri John Miller, cu șase ani mai tânăr decât ea.

Miller este președintele companiei CaliGroup care deține Miso Rovbotics și un lanț de 50 de restaurante CaliBurger.

"Sunt de șase luni împreună și lucrurile devin serioase", a spus o sursă pentru publicația citată.

O altă sursă a declarat: "Jen scoate ce e mai bun din John, iar el este mai fericit ca oricând. Este o relație admirabilă și solidă."

People scrie că omul de afaceri nu i-a cunoscut încă pe copiii actriței.

Momentan, Jennifer Garner are două probleme: iubește un bărbat însurat care e posesiv și obsedat de control, cel puțin asta susține soția lui. Miller se află în divorț cu violinista Caroline Campbell, în vârstă de 38 de ani.
Cei doi s-au căsătorit în 2005 și au doi copii împreună, un băiat de 12 ani și o fetiță de nouă ani.

Miller a depus cererea de divorț în iunie 2011, dar în februarie 2012 ei s-au împăcat, iar în octombrie 2014 au cerut din nou divorțul, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod