Adevărul fără Photoshop: Cum arată Britney Spears într-o poză neprelucrată

Cântăreața a fost fotografiată fără extensiile de păr după ce duminică postase pe Instagram o imagine cu ea, editată excesiv. Diferența e colosală.

Duminică, Britney arăta senzaţional. Mai bine ca la 20 de ani. Într-o fotografie realizată în cadrul unui pictorial de promovare a liniei sale de lenjerie, vedeta arată incredibil de bine. Adevărul este însă că imaginea a fost intens prelucrată, iar chipul cântăreţei abia mai are o legătură cu realitatea.

140de spectacole susţine, în total, Britney Spears în Las Vegas
"Perfecţiunea" ei n-a durat însă mult. A doua zi, vedeta în vârstă de 32 de ani a fost pozată de paparazzi la cumpărături, împreună cu mama sa, în Thousand Oaks, o suburbie din Los Angeles, relatează ziarul britanic Daily Mail.


Ei bine, diferenţa între Britney de duminică şi Britney de luni este uriaşă: artista a renunţat la extensiile de păr şi era într-o formă bună, cu mult peste cea de anul trecut, de pildă, dar atât. Nimic spectaculos. Niciun strop din glamour-ul pe care ea îl afişa în fotografia pe care duminică ea a publicat-o pe contul său de Instagram.

Îmbrăcată casual, cu jeanşi şi o bluză roz deschis, machiată, Britney Spears era relaxată alături de mama ei, Lynn. Ele au fost însoţite la shopping de bodyguardul artistei, care a cărat la maşină pungile cu cumpărături.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 30 Oct 2014, 08:22
    in sfarsit !

    Ma bucur f mult ca ,in sfarsit, a reusit sa 'se puna din nou pe picioare'. A durat ceva,toata betia succesului venit la o varsta f frageda,fara control din partea cuiva...Are calitati indiscutabile,a facut showri memorabile,chiar daca nu are o mare voce ca Dion sau Aguillera.Si arata,in sfarsit,decent,si cand e la cumparaturi,nu mai e sleampata,nemachiata si cu pete pe haine..Bine ca a scapat de barbatii pagubosi din viata ei

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod