Adevărul despre o poză furată: Cum arată Cindy Crawford fără Photoshop

Fostul top model spune că imaginea devenită virală, în care i se vedeau abdomenul atârnând și pielea îmbătrânită, este "o făcătură".

Într-un interviu acordat ediției canadiene a revistei Elle, Cindy Crawford a vorbit pentru prima oară despre fotografia neautorizată care a făcut înconjurul lumii și despre care s-a spus că ar fi o poză neretușată în care apare ea.

Imaginea a apărut la începutul acestui an și s-a spus atunci că ar fi o variantă de pre-Photoshop a unei fotografii care urma să apară în revista Marie Claire.

Deși multe femei au considerat imaginea un pas îndrăzneț și au susținut-o pe Cindy, crezând că ea chiar arată așa, vedeta s-a simțit oribil în acele zile.

"Parcă orbisem. Eram foarte confuză, ca să fiu sinceră", a mărturisit ea pentru Elle Canada.

În poza așa-zis neretușată, vedeta în vârstă de 48 de ani apare în lenjerie intimă neagră, cu abdomenul lăsat și pielea îmbătrânită. O imagine incredibilă, foarte departe de aspectul cuceritor pe care Cindy îl afișează în pictorialele publicate în reviste. Se pare că fotografia a fost prelucrată special pentru a scoate în evidență imperfecțiunile.

"Imaginea aceea nu reflectă ceea ce văd eu în oglindă, nici măcar în cea mai proastă lumină", a declarat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod