Adevărul despre o poză furată: Cum arată Cindy Crawford fără Photoshop

Așa arată Cindy într-o imagine needitată


Jurnalista britanică Charlene White a fost prima care a postat imaginea trucată pe Twitter, stârnind un val de proteste din partea fanilor supermodelului, mulți considerând că poza prelucrată mai mult o ajută pe Cindy.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.

Ea a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod