Adevăratul "lup de pe Wall Street": Playboy-ul care a înșelat starurile de la Hollywood

DiCaprio și Giacchetto au fost prieteni foarte buni până la începutul anilor 2000


Pe lângă grozăviile din "Lupul de pe Wall Street", combinațiile lui Giacchetto sunt nimica toată ca valoare a pagubelor. Dar el le-a făcut înainte ca toți să se prindă cum să fure. Înainte ca alții să distrugă lumea, el deja se juca pe degete cu sistemul. Evident, până când s-a ars. Pentru că atunci când furi milioane, niciodată nu e de ajuns.

3ani a fost închis fostul prieten al lui DiCaprio pentru fraudele comise
În 2000, Giacchetto a fost arestat în aeroportul din Newark.
Călătorea cu un pașaport fals, încercând să fugă din țară după ce a recunoscut că a fost implicat în fraude care au afectat financiar o listă lungă de nume importante, care includea actori, regizori, muzicieni, artiști. Era sfârșitul unui drum glorios, dar sortit dezastrului.

Dana Giacchetto s-a lansat în afaceri la începutul anilor '90. Prima lui lovitură a fost intermedierea vânzării unei mici case de producție audio din Seattle, Sub Pop, în 1991. N-a fost doar o afacere, a fost și un pic de pasiune, pentru că era, ca și acum, îndrăgostit de punk-rock, așa că știa perfect business-ul.
Înzestrat cu pricepere și charisma care i-a atras o mulțime de prieteni faimoși, Giacchetto a mirosit imediat oportunitatea. Printre artiștii manageriați de Sub Pop se număra și o trupă necunoscută, care abia începea să atace topurile: Nirvana.

În 1994, firma lui Giacchetto, Cassandra Group, a reușit să vândă 49% din acțiunile Sub Pop către gigantul Warner Music Group, pentru 20 de milioane de dolari, de câteva ori mai mult decât valoarea așteptată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod