Adele e obsedată de „Titanic“: Şi-a sărbătorit ziua de naştere într-o rochie ca în film, cu vestă de salvare pe deasupra


Adele a mărturisit că a făcut o obsesie pentru filmul lui James Cameron din 1997. "Nu sunt sigură ce voi face în următorii 30 de ani, întrucât am fost binecuvântată dincolo de cuvinte până acum", a scris ea lângă imaginile postate.

Artista a scris că îl adoră pe rapperul american Childish Gambino. Potrivit Daily Mail, acesta a cântat pentru artistă şi pentru invitaţi.

Cei mai mulţi dintre fani au fost impresionaţi de tema petrecerii, dar au fost şi câţiva care au criticat-o pentru ţinuta aleasă, notează ziarul citat.

"Nu e nepotrivit? Adele a dansat cu o vestă de salvare la petrecerea inspirată de tema Titanicului. Au murit mii de oameni atunci", a scris cineva pe Twitter. "Adele n-a realizat că povestea filmului se bazează pe scufundarea vasului pe care au murit 1.500 de oameni? Nu-i un subiect de distracţie", a fost de părere altcineva, acuzând-o pe vedetă de prost gust.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod