Adele e obsedată de „Titanic“: Şi-a sărbătorit ziua de naştere într-o rochie ca în film, cu vestă de salvare pe deasupra

Vedeta a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani printr-o petrecere extravagantă, a cărei temă a fost filmul „Titanic“. Câţiva fani consideră că ţinuta sa a fost de prost gust.

Adele şi-a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani, sâmbătă, printr-o petrecere ieşită din comun, inspirată de megaproducţia "Titanic", la care au participat prieteni apropiaţi şi membri ai familiei sale.

A doua zi, artista a dezvăluit că suferă de "o mahmureală îngrozitoare", dar "a meritat": "Noaptea trecută a fost cea mai frumoasă noapte din viaţa mea. Iată câteva imagini." Adele a publicat pe Instagram trei imagini de la aniversare, iar într-una dintre acestea ea apare pe ringul de dans îmbrăcată cu o rochie cu paiete şi cu o vestă de salvare pe deasupra, relatează Daily Mail.

Alături de Adele se afla Sam Taylor-Johnson, regizoarea filmului "Fifty Shades of Grey".

Vedeta a avut o coafură similară cu cea a lui Rose, iar rochia sa strălucitoare era aproape identică cu rochia pe care aceasta a purtat-o când l-a întâlnit pe Jack în film.

Cântăreaţa a pozat şi pe o scară din lemn, amintind de celebra secvenţă în care Rose, personajul interpretat de actriţa Kate Winslet în "Titanic", coboară din cabină pentru a-l întâlni pe Jack, interpretat de Leonardo DiCaprio.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod