Adele e obsedată de „Titanic“: Şi-a sărbătorit ziua de naştere într-o rochie ca în film, cu vestă de salvare pe deasupra

8 Mai 2018
Vedeta a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani printr-o petrecere extravagantă, a cărei temă a fost filmul „Titanic“. Câţiva fani consideră că ţinuta sa a fost de prost gust.

Adele şi-a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani, sâmbătă, printr-o petrecere ieşită din comun, inspirată de megaproducţia "Titanic", la care au participat prieteni apropiaţi şi membri ai familiei sale.

A doua zi, artista a dezvăluit că suferă de "o mahmureală îngrozitoare", dar "a meritat": "Noaptea trecută a fost cea mai frumoasă noapte din viaţa mea. Iată câteva imagini." Adele a publicat pe Instagram trei imagini de la aniversare, iar într-una dintre acestea ea apare pe ringul de dans îmbrăcată cu o rochie cu paiete şi cu o vestă de salvare pe deasupra, relatează Daily Mail.

Alături de Adele se afla Sam Taylor-Johnson, regizoarea filmului "Fifty Shades of Grey".

Vedeta a avut o coafură similară cu cea a lui Rose, iar rochia sa strălucitoare era aproape identică cu rochia pe care aceasta a purtat-o când l-a întâlnit pe Jack în film.

Cântăreaţa a pozat şi pe o scară din lemn, amintind de celebra secvenţă în care Rose, personajul interpretat de actriţa Kate Winslet în "Titanic", coboară din cabină pentru a-l întâlni pe Jack, interpretat de Leonardo DiCaprio.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod