Adele divorțează: Soțul ei îi ia jumătate din avere

Adele și Simon Konecki s-au despărțit după trei ani de căsnicie


În ciuda neînțelegerilor, Adele și Simon au o relație bună, bazată pe iubire și pe respect, de dragul copilului lor, Angelo. Într-o declaraţie apărută vineri, se menționa că ei "se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste". Potrivit declaraţiei, cuplul a specificat că nu vor fi făcute alte comentarii cu privire la despărţire şi a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate.

O sursă din anturajul cuplului a spus pentru The Mail că e greu ca ei să se despartă cu scandal: "Simon nu-i genul.

El are banii lui. Singura lui grijă e ca Adele și el să fie cei mai buni părinți pentru Angelo."

Adele l-a născut pe fiul ei, Angelo, în 2012. Artista în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit în secret, în 2016, după cinci ani de relaţie, cu Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată.

Născută pe 5 mai 1988, în Marea Britanie, Adele este interpretă şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, "19", care s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare.
În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică "Noua Amy Winehouse".

În 2011, Adele şi-a lansat al doilea album de studio, "21", care, datorită unor piese precum "Rolling in the Deep", "Someone Like You" şi "Set Fire to the Rain", a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de exemplare pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa "Skyfall", tema muzicală a filmului onomim din seria "James Bond", pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, "25", a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015.
"Hello", "When We Were Young" şi "All I ask" sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

La cea de-a 59-a ediţie a galei premiilor Grammy, Adele a câştigat cinci trofee, inclusiv la categoriile "cel mai bun album al anului", "cel mai bun cântec al anului" şi "înregistrarea anului".

În luna martie, Adele a fost văzută intrând într-un studio de înregistrări din New York, fapt ce a lansat speculaţii despre un nou album.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod