Adele, despre criticile primite după ce a slăbit: „Nu e treaba mea să-i fac pe oameni să se simtă confortabil cu greutatea lor“

Artista a răspuns sincer când Oprah a întrebat-o dacă o afectează comentariile despre aspectul său fizic.
Adele nu este deranjata de criticile despre transformarea sa fizica. Cantareata in varsta de 33 de ani a spus intr-un interviu cu Oprah Winfrey, inainte de lansarea noului sau album, „30”, ca nu este afectata de comentariile negative pe care le-a provocat dupa ce a slabit enorm in ultima perioada.

„Nu ma bucur daca cineva are o parere proasta despre corpul meu, dar nu-i treaba mea. Incer sa-mi vad de viata mea”, a spus Adele in interviul de dinaintea concertului „One Night Only” pe care l-a sustinut duminica la CBS.

Lovitura devastatoare de stanga


Artista a dezvaluit ca a slabit in jur de 45 de kilograme din 2017 pana in 2019 si ca a avut atacuri de anxietate in timpul divortului de antreprenorul Simon Konecki (47 de ani).
Ea a spus ca a slabit cu ajutorul unei rutine de exercitii si a unei diete stricte, noteaza Page Six.

„De fapt, sunt o sportiva, fara sa ma laud”, a spus Adele, adaugand ca se descurca de minune la box si ca are o lovitura de stanga „care te poate ucide”, relateaza Yahoo! Entertainment. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod