Adela Popescu: „Sunt o babă! Dacă m-aţi vedea cum ies din casă...“


Actriţa a postat pe blogul ei câteva imagini elocvente pentru a demonstra că nu glumeşte când e vorba de ţinuta din timpul sezonului rece


4. Urăsc frigul! Dar nu doar ca senzaţie, ci ca urmări. Întotdeaua după ce ţi-a fost frig, fără excepţie, fie începe să îţi curgă nasul, fie te dor ovarele, capul, etc. Nu?
Şi acum sincer, sunt atât de multe variante de ţinute călduroase fashion, încât ar fi şi păcat să ne chinuim. Eu am acasă deja o colecţie întreagă de căciuli.

Toate formele şi culorile. Plus că iarna, puloverele acelea cu împletitură groasă, puţin lărguţe mi se par de vis.
Un secret: dacă cumva aţi îngheţat, imediat ce ajungeţi acasă, vă băgaţi în duşul foarte fierbinte, cât să simţiţi că vă opăriţi. Două secunde, trei, nu mai mult. Apoi va îmbrăcaţi într-o pijama generoasă şi vă băgaţi în pat. Face minuni. :)

5. Povestea cu bikinii e delicată, ştiu. Dacă îi porţi nu se văd, dacă nu-i porţi e inestetic. :) Pe de altă parte, am descoperit nişte boxeri super sexi.
Nici aceia nu se văd, dar măcar ştii că poţi să reproduci şi tu când o fi cazul. Depinde şi cât de sensibile suntem fiecare"
, scrie vedeta.

În încheiere, Adela Popescu recunoaşte că nu a ţinut dinadins să-şi asculte mama, ci a ajuns să-i dea dreptate urmărind sfaturile citite în reviste şi pe internet. "Amuzant este că regulile mamei au ajuns litera de lege în viaţa mea, dar nu pentru că m-am sinchisit eu să o ascult pe ea, ci pentru că în manualul fetei moderne de pe facebook, televizor, revista, toate studiile, cumva, te conduc la aceleaşi concluzii.
Desigur, altfel poleite. Însă basicul este acelaşi!
Înţelegeţi la ce mă refer? Sau sunt eu prea de tot? Ar mai fi ceva ce am uitat? Vreo regulă de aur?
Dacă e aşa, aştept numaidecât să o aflu! :)"
, conchide actriţa pe blogul său.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 19 Nov 2015, 19:20
    Comentariu şters

    Adela, Adeluţo Am postat ieri comentariul, nu ţi-a plăcut şi l-ai şters. Păi atunci dece mai scrii astfel de inepţii? Te aştepţi ca oamenii să te ridice în slăvi în funcţie de chiloţii, budălăii sau ismenele pe care le porţi? Sunt piese de muzeu, inclusiv ce se găseşte înăuntru lor? Bre fătuco, dacă nu ai altceva de comentat renunţă la prostiile astea. Lasă să creadă lumea că eşti frumoasă, ai voce plăcută... şi cam atât. Nu-ţi etala intelectul că zău că nu ai ce, şi în teatru te joci doar pe tine, nu creiezi roluri noi, că pt. asta e nevoie de talent. Sorry dulcineo, ai vrut comentarii, le ai. Evident, ai să-l ştergi şi pe ăsta. Că nu-ţi ridic osanale

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod