Adela Popescu: „Sunt o babă! Dacă m-aţi vedea cum ies din casă...“

Adela Popescu recunoaşte amuzată că e terorizată de frig şi crede că a ajuns să se îmbrace ca o persoană în vârstă


Mai departe, Adela Popescu admite că, odată cu trecerea timpului, a ajuns să-i dea dreptate mamei sale şi să-i aplice sfaturile cu sfinţenie: "Timpul a trecut, eu am mai crescut şi uite cum mi-am însuşit cu vârf şi îndesat tot ce mă bodogănea mama mea în copilărie şi adolescenţă.
Aş vrea să vă spun atât! Sunt o babă! Dacă m-aţi vedea cum ies din casă acum când e răcoare, aţi râde de mine şi cu fundul.
Iar la culcare, dacă e friguţ, schimb imediat pijamaua sexi cu cea cu ursuleţi, iar la nevoie, dacă frigul mă prinde prin vreun hotel din Săcele, să spunem, am şosetele de noapte apretate la îndemână şi căciuliţă de somn chiar pe noptieră.

:)
Deci dacă aruncaţi un ochi pe gaura cheii dormitorului meu, veţi descoperi cu stupoare că uneori, eu când mă culc zici că plec. :)))))))."


Adela Popescu prezintă în continuare detaliat cum aplică ea acum tot ce îi spunea mama sa:

"Să revenim la reguli:

1. În primul rând, niciodată, dar niciodată nu am burta goală! Dacă port un tricou, chiar şi vara, musai acesta va stă băgat în pantaloni sau fustă. În cel mai rău caz, dacă nu se potriveşte să se bluzeze, îmi pun pe sub un maiou care nu se vede şi pe acela îl îndes în ce găsesc.
Altfel, poate e doar o senzaţie, dar chiar am o sensibilitate la urinat.

Deci, la 29 de ani, fără spate gol!

2. Întotdeauna, mai ales în anotimpurile reci, baia pe par se face seară înainte de culcare.
Am testat-o înainte de plecare şi chiar dacă mă uscăm bine simţeam cum tot capul îmi îngheaţă că o sticlă plină cu apă lăsată afară iarna.
Deci, la 29 de ani, nu mă spăl pe par înainte să plec.

3. Cu ochii aproape închişi dimineaţa, primul lucru pe care îl fac este să beau un pahar de apă! Dacă am timp de fente o şi încălzesc puţin sau storc nişte lămâie.
Şi da, iau ceva în gură.
Desigur, studiile specialiştilor merg chiar mai departe şi nu lasă informaţia brută. Adică nu te îndeamnă ca 'ceva-ul' să fie un colţ de pâine. Nu. Îţi explică pe întelete cât? de ce? în ce combinaţii. Dar eu sunt convinsă că decât nimic, e bun şi colţul ăla de pâine.
La 29 de ani, beau un pahar de apă pe burta goală şi nu ies din casă cu stomacul gol.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 19 Nov 2015, 19:20
    Comentariu şters

    Adela, Adeluţo Am postat ieri comentariul, nu ţi-a plăcut şi l-ai şters. Păi atunci dece mai scrii astfel de inepţii? Te aştepţi ca oamenii să te ridice în slăvi în funcţie de chiloţii, budălăii sau ismenele pe care le porţi? Sunt piese de muzeu, inclusiv ce se găseşte înăuntru lor? Bre fătuco, dacă nu ai altceva de comentat renunţă la prostiile astea. Lasă să creadă lumea că eşti frumoasă, ai voce plăcută... şi cam atât. Nu-ţi etala intelectul că zău că nu ai ce, şi în teatru te joci doar pe tine, nu creiezi roluri noi, că pt. asta e nevoie de talent. Sorry dulcineo, ai vrut comentarii, le ai. Evident, ai să-l ştergi şi pe ăsta. Că nu-ţi ridic osanale

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod