Adela Popescu îşi lansează propria colecţie de haine

Vedeta Pro TV Adela Popescu lansează, la 1 februarie, alături de stilista Dana Budeanu, colecţia de îmbrăcăminte „Adela Popescu for 22“.

Pasiunea Adelei pentru a-şi crea singură rochiile a făcut ca întâlnirea ei cu stilista Dana Budeanu să însemne şi debutul actriţei în modă. „Deşi mergeam destul de des la evenimente mondene, în clipa în care a apărut rubrica “Bine/Prost îmbrăcate”, semnată de Dana Budeanu, mi-am dat seama că acele comentarii ale ei erau pentru mine ca un manual de stil. Chiar cred că, datorita ei, stilul meu şi al vedetelor din România s-a îmbunătăţit, asta pentru că, în sfârşit, cineva care se pricepea şi era în măsură, ne dădea sfaturi“, a spus Adela Popescu.

Mai mult, vedete afirmă că datorită programului agitat şi încărcat pe care îl are şi-a dat seama că din garderobă nu trebuie să-i lipsească hainele versatile, din materiale care nu se şifonează.

„Astfel de rochii, bluze, sacouri, pantaloni, toate piese vestimentare moderne şi foarte plăcute atingerii, se vor găsi începând de vineri, 1 februarie, pe danabudeanu.ro/22-just-love“, a încheiat Adela Popescu.



Dana Budeanu a vorbit şi ea despre colecţia Adelei, afirmând că actriţa are un potenţial imens din punct de vedere vestimentar. „Cu stilul nu te naşti. Stilul înseamnă informaţie multă, acumulată. Adela avea ceva informaţie, dar nu ştia să o pună cap la cap decât disparat.

Şi atunci am făcut cunoştinţă“, a declarat stilista.

30 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod