Adela Popescu este însărcinată cu al doilea copil

Vedeta a anunțat în direct la TV că este însărcinată în 15 săptămâni. Ea va avea tot un băiețel.
Adela Popescu a dat vestea în emisiunea "Vorbește lumea", când a intrat în legătura telefonică cu mama ei. "Dragii mei, de ceva vreme încerc să îmi găsesc curaj să... Ce încerc eu să spun este foarte important. Sunt însărcinată. E băiețel. N-am avut pofte, nu mi-a fost rău. Trei luni am ținut secret, n-au știu decât mamele noastre", a anunțat Adela Poescu în direct.

"Sunt foarte fericită. Mi-era teamă să nu se oprească la primul. Eu vreau mai mulți nepoței.
Sunt pregătită și abia aștept să îl cunosc. Mă întreb cu cine o să semene, cum o să fie"
, a spus, prin telefon, mama Adelei.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2015. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Alexandru.

Pentru a da vestea întregii familii, vedeta a pregătit un moment special chiar de ziua lui Alexandru, relatează Click!. "Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru.
Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și despre o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră"
, a scris Adela pe blogul ei.
26 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod