Patrick Swayze nevastă

Acuzaţii incredibile: Patrick Swayze, bătut de nevastă?

Nevasta lui Patrick Swayze neagă acuzaţiile potrivit cărora ea l-a bătut de mai multe ori şi l-a neglijat când acesta era bolnav de cancer.

Lisa Niemi a fost căsătorită cu Patrick Swayze timp de 34 de ani, până când îndrăgitul actor s-a stins din viaţă, în septembrie 2009, răpus de cancerul de pancreas. Starul avea doar 57 de ani şi din bărbatul falnic şi cuceritor din "Dirty Dancing" şi "Ghost" mai rămăsese doar o umbră măcinată de boală.

Lisa şi Patrick se cunoşteau de la 15 ani şi formau unul dintre cele mai solide şi fericite cupluri de la Hollywood. O sursă anonimă, citată de Radar Online, susţine însă că era prieten de multă vreme cu cei doi şi că Lisa îl agresa de multe ori pe celebrul actor.

Mai mult, aceasta a povestit că în ultimele săptămâni de viaţă ale actorului, când fratele lui, Don, era plecat, ea îl neglija pe Patrick, lăsându-l în haine murdare.

"Ea îl bătea, iar el dădea în pereţi şi în mobilă. Se băteau de multe ori, iar eu am acoperit multe - au distrus camere de hotel, maşini, casa lor... Erau foarte furioşi", a declarat sursa citată.

Deşi tabloidul american susţine că a investigat acest subiect timp de un an, informaţia publicată este la limita credibilităţii şi chiar a legalităţii, în condiţiile în care nu au fost prezentate dovezi clare.
Niemi a negat vehement acuzaţiile. "Categoric nu este adevărat. Şi cu asta basta", a declarat scurt, pentru Daily Mail, un reprezentant al soţiei lui Patrick Swayze.

Întrebată dacă Nimeni l-a lovit pe Swayze în timpul celor 21 de luni în care el a urmat tratamentul pentru cancer, sursa a spus: "O, da, nu conta. Îl lovea cu diverse lucruri, peste braţe şi gât. Îl lovea şi cu palmele. Cancerul l-a adus de la 81 de kilograme la 40."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod