Actrița de ieri, ducesa de azi. Meghan Markle, într-un rol „deocheat“: Imaginile care acum îi dau bătăi de cap

Meghan Markle va putea fi revăzută în ipostaze nepotrivite cu statutul său de ducesă


Potrivit unei surse citate de NBC, producătorii serialului "Suits" ar vrea ca Meghan să mai apară într-un ultim episod al serialului. NBC Universal i-ar fi făcut o ofertă de câteva milioane de dolari care ar urma să fie donați în scopuri caritabile la alegerea ei, dacă ar fi de acord să joace într-un singur episod.

Rolul ar urma să o prezinte pe ducesă însărcinată, jucând-o pe Rachel Zane gravidă, într-un miniepisod de numai două minute, care ar fi difuzat în Marea Britanie. "L-am putea face într-o jumătate de zi sau mai puțin", a spus o sursă din cadrul NBC pentru Daily Star. "Încă n-a venit niciun răspuns oficial, dar negocierile sunt deschise pentru viitorul imediat apropiat. Am auzit de niște sume între două și șase milioane de dolari și pare mult, dar ar fi una dintre cele mai mari lovituri din istoria televiziunii", a mai spus persoana respectivă.

În ultimele episoade din "Suits", Meghan a interpretat-o pe Rachel care se căsătorea cu iubitul ei, Mike Ross. Producătorii NBC au declarat că scenariul ar urma să fie adaptat, Rachel fiind prezentată în timp ce trăiește fericită cu Mike în Anglia.

Ar fi, într-adevăr, o lovitură uriașă pe piața televiziunii, însă șansele ca această idee să se concretizeze sunt minime, sarcina ducesei fiind avansată. Ea este foarte ocupată și cu operațiunea de amenajare a noii reședințe, Frogmore Cottage, unde se va muta în curând. În plus, regulile stricte ale protocolului familiei regale o împiedică să participe la un asemenea proiect.

Totuși, ducesa de Sussex are nostalgia carierei de actriță. În iulie anul trecut, ea a mărturisit în timpul unei vizite de două zile pe care a efectuat-o în Irlanda că îi este dor de perioada în care filma pentru serialul "Suits". Fiona Moore, o tânără din Dublin, era de faţă şi a descris-o pe Meghan ca "relaxată". "Sunt o admiratoare a serialului <<Suits>> şi i-am spus că-mi lipseşte, iar ea mi-a răspuns: Şi mie", a povestit tânăra pentru ziarul britanic Daily Mail.

Prinţul Harry al Marii Britanii, în vârstă de 33 de ani, şi fosta actriţă americană s-au căsătorit pe 19 mai. Relaţia lor a început în iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017. La scurt timp după ce şi-a anunţat logodna, Meghan a spus că va renunţa la actorie şi la serialul "Costume/Suits" care urmăreşte viaţa unor avocaţi din New York şi în care a început să joace în anul 2011.

Meghan Markle a jucat mai multe roluri mici în seriale TV, până la cel al lui Rachel Zane din serialul "Suits", în care a apărut în perioada 2011 - 2017. Ea a mai apărut în filme precum "Aminteşte-ţi de mine/Remember Me" şi "Şefi de coşmar/Horrible Bosses".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod