Actorii mari nu pier niciodată: 5 vedete care au apărut pe ecrane după moartea lor

Idolatrizaţi în timpul vieţii, actorii rămân în memoria fanilor pentru totdeauna. Iar unii continuă să apară în filme sau în clipuri publicitare chiar şi după ce au părăsit această lume. Cum este posibil? Ei bine, uneori e doar noroc, dar de cele mai multe ori tehnologia face "miracole", reînviind ca şi cum ar trăi acum.

Decizia de a-i "readuce la viaţă" este impusă fie de necesitatea de a termina un film, fie de raţiuni financiare, însă în toate cazurile rezultatul a demonstrat că a meritat efortul - apariţiile unor figuri îndrăgite a fost de fiecare dată foarte bine primită de public.

Bright Side a prezentat 11 poveşti uimitoare despre actorii "înviaţi" în filme şi reclame. Iată 5 dintre aceştia!
1 din 6

Audrey Hepburn, 1929-1993: reclama la ciocolata Galaxy, 2013

Reclama la ciocolata Galaxy (sau Dove, pe unele pieţe) a devenit una dintre cele mai bune realizate şi difuzate în 2013. Problemele de ordin etic au fost rapid rezolvate de Sean Ferrer şi Luca Dotti, fiii actriţei. Ei au căzut de acord că mama lor ar fi fost încântată să facă reclamă uneia dintre delicatesele ei preferate, ciocolata.
Munca la acest proiect a început cu căutarea asiduă a unei dubluri a marii actriţe. Specialiştii au încercat să găsească pe cineva care să arate ca Audrey Hepburn şi să aibă aceleaşi expresii faciale şi mişcări. La sfârşitul selecţiei, aveau două dubluri: una avea cea mai asemănătoare figură, cealaltă semăna cu actriţa, dar acea şi expresiile ei. Procesul de "înviere" a marii actriţe poate fi urmărit aici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod